Skoladministratör till Praktiska gymnasiet i Trollhättan

Skoladministratör till Praktiska gymnasiet i Trollhättan

Om tjänsten

I tjänsten som skoladministratör ska du koordinera och ansvara för det dagliga administrativa flödet på skolan. Du kommer att vara en person som bemöter många olika människor och du ska i din profession andas service och älska att hjälpa människor i deras ärende. Du kommer att arbeta i nära samarbete med skolans rektor, lärare och elever. Dina arbetsuppgifter handlar i första hand om att stödja rektor och lärare i arbetet med administration kring verksamheten, planering och inrapportering i system och databaser samt att ge god service till skolans personal och elever. Vi söker dig som brinner för ditt arbete, är serviceinriktad och lösningsorienterad och har erfarenhet av administration i skolmiljö.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Skolan präglas av en inkluderande miljö där alla är välkomna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en gymnasieexamen samt är utbildad administratör alternativt har läst kurser inom administration. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med administration och service. Du behöver ha god kunskap och vana av att arbeta i flera olika datasystem. Detta kommer att vara en stor del av ditt arbete som du ska ta dig an på ett naturligt sätt. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper om gymnasieskola och dess styrdokument. Önskvärt är tidigare erfarenhet av Schoolsoft. Krav är goda kunskaper i Office-paketet samt tidigare yrkeserfarenheter av administration och hantering av olika datasystem. Det är viktigt att du hanterar svenska flytande i tal och skrift.

Som person ska du vara tålmodig, lyhörd och smidig, samt ha förmåga att skapa bra relationer.
Tycker du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig ser vi fram emot din ansökan.

Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 190318. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Jim Carlssonpå 070-3474377eller via mail jim.carlsson@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att varje elevs utbildning ska bli den bästa.

Många företag längtar efter någon som vill ha jobb direkt efter gymnasiet. Det råder stor brist på arbetskraft i många praktiska yrken, inte bara i Sverige, utan även i resten av världen. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft. Vi utbildar för att det ska leda till jobb.