Installationsledare

Installationsledare

Region Bygg Väst söker en Installationsledare, gärna inom El och/eller Styr, till våra byggprojekt med placering på någon av orterna, Trollhättan, Uddevalla, Skövde, Lidköping eller Göteborg.

Om rollen:

I rollen som Installationsledare bistår du med specialistkunskaper från anbudsskedet till garantibesiktning. Du har en rådgivande funktion gentemot platschefer och andra medarbetare i produktionen. Du arbetar bland annat med framtagande av systemlösningar, kalkyler, upphandling av installatörer, utvärdering av anbud, leda projekteringen av installationsanläggningen och ansvar för helheten av de installationstekniska lösningarna i projektet mm. Du medverkar också i produktionen och bidrar till att lösa installationsrelaterade frågor.

Tillhörighet:

Du ingår i vår produktionsstödsgrupp där du är med och utvecklar rollen som installationsledare tillsammans med övriga installationsledare i regionen och rapporterar till produktionsstödschef.

Om dig:

Som person är du engagerad, proaktiv, kommunikativ och bra på att samarbeta. Du ser helheten, är noggrann och strukturerad. Du känner dig trygg i sociala sammanhang eftersom du kommer ha kontinuerlig kontakt med UE och flera projektteam. Du har en stark vilja att hjälpa till och att hitta bra kostnadseffektiva lösningar.

Utbildning och erfarenhet:

Vi vill att du har teknisk utbildning på högskolenivå eller mångårig liknande relevant erfarenhet. Du får gärna ha erfarenhet som konsult (inom el eller styr) eller som projekt- eller arbetsledare. En erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen är också positivt. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Kontakt:

Produktionsstödschef Jessica Rosell: jessica.rosell@peab.se

Sista ansökningsdag:

2022-06-12
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.