Mark och anläggningsarbetare

Mark och anläggningsarbetare

Är du en stolt anläggare med flera års erfarenhet? Vår Anläggningsverksamhet i Trollhättan söker just dig!

Om tjänsten

Som mark- och anläggningsarbetare på Peab Anläggning arbetar du tillsammans med platsorganisationen som leds av platschef. Arbetslaget arbetar tillsammans för att nå kvalitet och lönsamhet i projekten. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av rörläggning, schakt-och fyllningsarbeten och finplanering.

Kravprofil

Vi söker dig som har yrkesbevis inom anläggning och/eller flerårig praktisk erfarenhet. B körkort och tillgång till bil är ett krav då våra projekt kan vara utspridda inom området.

Kompetenser och personliga egenskaper

Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark-och ledningsarbeten och tycka om att arbeta utomhus i en fysiskt tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Du uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen och med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer som minskar kostnader och gör att projektet följer tidplanen.

Att du är självgående och tar egna initiativ är en självklarhet för att trivas och göra ett bra jobb hos oss!

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Louise Wassberg, HR-partner
Telefon 0730467450
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.