Dansktalande kundservicemedarbetare

Dansktalande kundservicemedarbetare

Job description:

Det här är jobbet

Vi söker en utåtriktad dansktalande kundservicemedarbetare. I rollen kombinerar du kundkontakt med administration. Frågor som dyker upp kan handla om allt från leveranser, sortiment, produktrådgivning, betalning och returer. Du kommer att vara en del av ett team om ca 10 kollegor som arbetar inom kundservice mot olika länder och språk. Vi erbjuder dig en social roll där dina främsta kunder kommer vara dansktalande för Bodystore.dk men du kommer även möta svensk-, norsk- och engelsktalande kunder.

I din roll som kundservicemedarbetare för danska marknaden kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Att ta emot och besvara frågor från våra kunder via telefon, chatt, mail och sociala medier.
  • Att vara vår danska språkresurs för hela bolaget där olika typer av översättningar kommer att förekomma.
  • Viss löpande administration på site.
Krav
  • Du talar och skriver danska flytande och behärskar även det svenska språket i tal och skrift.
  • Brinner för kunden och kundmötet.
  • Har en fullgjord Gymnasieutbildningen med goda resultat.
Vi tror att detta stämmer in på dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, professionell och lugn i ditt bemötande. Din attityd präglas av positivitet och trygghet. Kvalitet är något som vi värderar högt och vi vill att våra kunde ska känna sig väl omhändertagna, därför tror vi att du motiveras av att ge service av första klass. Mycket av arbetet sker i olika datasystem, du bör därför ha god datavana och lätt för att ta till dig rutiner. Erfarenhet av liknande uppgifter och kunskaper om kosttillskott, träning och hälsokost är meriterande men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb. För att trivas i rollen bör du ha ett gott ordningssinne, vara lösningsorienterad och fungera i ett högt arbetstempo med fokus på att bemöta kunderna såväl korrekt som snabbt.

Vem är jag som ledare?

"Mod, inspiration och flexibilitet är tre ledord som jag tycker är viktiga att eftersträva i vår arbetsgrupp. Med mig som ledare får du möjlighet att driva din egen utveckling, men självklart med mig som bollplank. På vår avdelning har vi ett öppet klimat där jag har stor tillit till min personal och uppmuntrar eget ansvar och beslutfattande. Vi arbetar i en förandliga miljö och anpassar oss ständigt efter våra kunders behov och önskemål. Vi som team utvecklas tillsammans med våra kunder!"
Mathilda Bodin - Customer Service Manager

Vad erbjuder vi?

Tjänsten avser en tillsvidareanställning (provanställning 6 månader) med start 1 oktober 2020 eller enligt önskemål. Placering i nyrenoverade lokaler i Trollhättan. Du kommer till en modern arbetsplats med en informell kultur, korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare. Här blir du en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer att få ett generöst friskvårdsbidrag, personalrabatt och möjlighet till prisvärd massage. Det finns även tillgång till gym i lokalen.

Intresserad?

Då vill vi att du skickar in din ansökan (CV samt personligt brev) här vi annonsen, vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar vi mail. Sista ansökningsdatum är 16 augusti 2020. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Mathilda Bodin på mathilda.bodin@hsng.com.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB, we strive to offer world-class products in training, health & nutrition. We are a leader in e-commerce with sales of dietary supplements & health supplements in the Nordic market. HSNG AB consists of Gymgrossisten.com and Bodystore.com. HSNG's products are also sold in the grocery trade through wholly owned Fitness Market Nordic. We are passionate about our customers, we challenge & improve and we always act as the example. Our values permeate everything we do which has resulted in us being nominated several times as one of Sweden's most successful companies. Since January 2018, HSNG is part of the Orkla Group and belongs to the Orkla Care business segment.