Kundtjänstmedarbetare till NutraQ i Trollhättan

Kundtjänstmedarbetare till NutraQ i Trollhättan

NutraQ på Innovatum i Trollhättan söker nu efter fler kundservicestjärnor!

Arbetsuppgifter

NutraQ sitter i ett öppet landskap tillsammans med svensk, dansk och norsk kundservice fördelat i olika team och språk. Nu söker de efter fler sommarjobbare som kan arbeta under veckorna 25-33 och för rätt person finns det goda möjligheter till förlängning efter sommaren.

Som kundservicemedarbetare kommer dina arbetsuppgifter i första hand vara att:
  • Besvara inkommande samtal, rådgivning av produkterna samt arbeta med att fånga upp möjligheter till merförsäljning
  • Ringa utgående samtal till befintliga kunder, som tex uppföljningssamtal och välkomstsamtal
  • Besvara mail och brev samt sköta övriga administrativa uppgifter
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av att skapa relationer och har en hög arbetsmoral. Du är serviceinriktad och positiv som person och agerar lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer. Vi ser att du har erfarenhet inom kundservice, telemarketing och/eller butiksförsäljning sedan innan och har en vana att arbeta med dator och telefon som arbetsverktyg.

Kan du norska och/eller danska så är det mycket meriterande.

Vi erbjuder

För oss är det självklart att du ska må bra och trivas på jobbet och vi har därför tagit fram en rad förmåner. Hos oss får du;
  • 37,5 timmars vecka
  • En arbetsplats med en bra arbetsmiljö och en ergonomisk arbetsplats med sitt/ståbord, ställbara stolar, balansbrädor och diverse
  • Ett nära samarbete med din närmsta chef
  • Personlig förbrukning av våra produkter
  • Fri tillgång till Kaffe, Tee, Kolsyrat vatten och frukt
Om tjänsten

Tjänsten som kundservicemedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos NutraQ Sweden. Det finns efter sommaren möjligheter till anställning av kund.

Tips inför din ansökan: Läs annonsen ordentligt. Det personliga brevet ska spegla dig och varför du passar in på det som vi söker i annonsen. Du är välkommen att kontakta oss om du har specifika frågor om tjänsten eller Eterni som du inte kan läsa dig till i annonsen alternativt på Eternis hemsida.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Vi värdesätter din härliga personlighet och ditt driv. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NutraQ AS är en internationell aktör inom kosttillskott, medicinsk utrustning och hudvårdsprodukter. Företaget utvecklar, tillverkar, marknadsför, säljer och distribuerar produkter direkt till kunder genom abonnemangslösningar. Moderbolaget är beläget i Norge, och dotterbolagen i Sverige, Danmark, Finland, Nederländerna och Tjeckien med cirka 150 anställda. Deras uppdrag är att ge människor en bättre vardag genom att erbjuda sina produkter. Organisationskulturen kännetecknas av värdegrunderna: Innovativ, modig, ansvarsfull och respektfull.