Affärsanalytiker till NutraQ i Trollhättan

Affärsanalytiker till NutraQ i Trollhättan

Tycker du också att åsikter kräver insikter? Att viktiga affärsbeslut ska tas med analys och data som underlag? Är du en kommunikativ och analytisk talang som vill vara med och skapa ett mer datadrivet arbetssätt? Då är detta en spännande tjänst för dig som vill arbeta i ett internationellt företag med fina värderingar i en växande bransch inom kosttillskott.

Arbetsuppgifter

Rollen som Affärsanalytiker är nyinrättad och du kommer att vara bryggan mellan analysen och kundserviceverksamheten. Nyckeln för att lyckas i den här rollen är att kunna förstå organisationens utmaningar, för att sedan ta fram lösningar och sedan leverera datadrivna insikter samt ekonomiska analyser. Du kommer att identifiera och driva förbättringsprojekt tvärs över hela kundserviceorganisationen i NutraQ (7 länder med 5 olika geografiska centra). Målet är att förbättra processer, rutiner och effektivitet.

Arbetet innebär kontakt med många människor internt på bolaget. Du kommer bland annat att samarbeta mycket med avdelningarna inom BI och Finans. Du har ett starkt och erfaret team runt dig i den nordiska organisationen och du kommer att rapportera till bolagets CFO som sitter i Norge.

Att jobba på NutraQ som Affärsanalytiker kräver mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. I rollen kommer det också att ingå problemnedbrytning och presentation av affärsproblem samt i viss mån driv av initiativ- och förändringsledning.

Kulturen inom bolaget präglas av entreprenörsanda och fina värderingar där man hjälps åt och har roligt på jobbet. Du kommer vara med och utveckla ett datadrivet arbetssätt i ett innovativt bolag i förändring, så din inlärningskurva kommer att vara brant. Som anställd på NutraQ erbjuds du utöver en trevlig arbetsmiljö även attraktiva villkor och förmåner.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som är ambitiös och nyfiken som tar idéer och utmaningar till handling. Du är analytisk och trivs med att bearbeta data samt diskutera analytiska metoder. Du har universitetsexamen som civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet som till exempel managementkonsult, revisor, analytiker eller annat arbete med databearbetning.

Vi söker dig som är passionerad för att arbeta nära verksamheten i analysprojekt som leder till resultat för våra medarbetare och kunder. För att kunna kommunicera och leverera analyserna krävs en mycket god presentationsförmåga.

Om tjänsten

Tjänsten som Affärsanalytiker är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på NutraQ AS. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Therese Hedén på via 073-861 72 33 eller therese.heden@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NutraQ AS är en internationell aktör inom kosttillskott, medicinsk utrustning och hudvårdsprodukter. Företaget utvecklar, tillverkar, marknadsför, säljer och distribuerar produkter direkt till kunder genom abonnemangslösningar. Moderbolaget är beläget i Norge, och dotterbolagen i Sverige, Danmark, Finland, Nederländerna och Tjeckien med cirka 150 anställda. Deras uppdrag är att ge människor en bättre vardag genom att erbjuda sina produkter. Organisationskulturen kännetecknas av värdegrunderna: Innovativ, modig, ansvarsfull och respektfull.