Uppdragsledare / Projektledare - Nolato Cerbo AB

Uppdragsledare / Projektledare - Nolato Cerbo AB

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker alltså dig som har erfarenhet som uppdragsledare eller dig som vill ta nästa kliv i karriären och bli vår nästa uppdragsledare/projektledare inom läkemedelsförpackningar.
Som uppdragsledare är men en intern projektledare och arbetar mycket tvärfunktionellt och har ett centralt ansvar för att skapa förutsättningar att alla samverkar och kommunicerar på ett enkelt sätt med de uppdrag som skall slutföras. Uppdragen består främst av förändringsimplementation i produkter, förpackningar och produktionsförutsättningar. Arbetet innebär kontakt med både leverantörer och interna intressenter inom framförallt Kvalitet, Produktion, Produktionsteknik och Produktutveckling samt Inköp. Målet är att slutföra uppdragen på ett optimalt sätt och uppnå överenskomna kvalitets-, kostnads- och tidsmål.
 • Du har en helhetssyn och ett övergripande ansvar för uppdragens resultat och budget samt att uppdragsmålen infriats
 • Ekonomiska bedömningar och upprättande av kalkyler
 • Organisera uppdraget och överenskommer med resursansvarig om förfogande av dedikerad personal och övriga resurser
 • Motivera medarbetare och hålla uppe tempot genom aktiv daglig ledning
 • Samverka löpande med kund/användare och mottagare
 • Sammanställer uppdragsstatus och underlag inför implementation, verifiering mm.

UTBILDNING OCH ERFARENHET


För att lyckas hos oss är det inte alltid de formella meriterna som är viktigast. Självklart krävs gedigen kunskap om tillverkande företag, men lika viktigt är att ha rätt attityd och att vara nyfiken, flexibel och driven. Några erfarenheter som är meriterande är;
 • Vi ser gärna att du är högskoleingenjör eller har liknande utbildning
 • Relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från plast och/eller automationsbransch
 • Du har minst 3 års yrkeserfarenhet från produktion
 • Du är kreativ och nytänkande kan leda och entusiasmera.
 • Du behärskar engelska i tal och skrift.
Du har lätt för att samarbeta och driva arbete i projektform, är positiv och har en optimistisk grundsyn. Att arbeta i team och visa respekt för andra och samarbeta för att nå bästa resultat är självklart för dig. Du är kommunikativ, fokuserad på din uppgift och har förmågan att prioritera och fatta beslut. Du är flexibel och prestigelös och trivs med att arbeta i mindre team där man får rycka in där och när det behövs.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid och med placering i Trollhättan.

I denna rekrytering samarbetar Nolato Cerbo AB med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Sofia Fritzon, sofia.fritzon@kandidathuset.se
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nolato.se
Sista ansökningsdag 26 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nolato Cerbo AB är en enhet inom affärsområdet Medical Solutions, som totalt har 12 fabriker i 8 länder över världen. Nolato Cerbo är marknadsledande inom utveckling och tillverkning av primära läkemedelsförpackningar i polymera material. Vi har ca 140 medarbetare i Trollhättan samt säljbolag i Frankrike och Tjeckien. Vårt systerbolag aktiv inom samma produktområde som oss, Nolato Jaycare, har 250 medarbetare i Portsmouth och Newcastle i England. Tillverkningen sker i stor del i hygienmiljö och karaktäriseras av mycket höga krav på bl.a. produktsäkerhet och spårbarhet.
Läs mer på www.nolato.se.