Tekniker inom CAD/CAM till världsledande företag

Tekniker inom CAD/CAM till världsledande företag

Vi söker nu tekniker med erfarenhet av CAM-beredning, både juniora och erfarna, till vår kund som idag är världsledande inom flygindustrin. Här får du möjligheten att tillsammans med erfarna kollegor utveckla framtidens produkter och komponenter inom exempelvis flygmotorer, gasturbiner, delsystem för raketmotorer och militära flygmotorer. Vill du hoppa på tillväxtsresan av ett globalt företag som ser sin personal som sin största tillgång och investerar därmed mycket i kompetensutveckling? Ifall tidigare nämnt stämmer in på dig, ta chansen, ansök om tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som CAM-beredare skapar och modifierar du NC-program till svarv-, fräsning- och multitaskmaskiner. Du har ett nära samarbete med dina kollegor inom konstruktion, produktion och operatörerna gällande exempelvis verktyg och metoder. Du har även nära kontakt med olika verktygsleverantörer inom skärteknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom CAM-teknik/beredning och metodval på allt från svarvmaskiner till 5-axliga fräsmaskiner alternativt verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande . Du kommer arbeta både självständigt och i grupp med ansvarande för en rad produktutvecklingar och metoder/tekniker.

Din profil

Vi söker dig som gillar flexibilitet och struktur i arbetet. Du har ett starkt driv och engagemang, du får helt enkelt saker att hända. Eftersom du har kontakt med olika områden, både internt och externt, ser vi gärna att du har en bra kommunikationsförmåga och kan ta olika sorters människor. Du har en förmåga att kombinera både dina teoretiska och praktiska kunskaper. Sist men inte minst, du har en bra förståelse för att förstå kundernas behov.

Krav
  • Verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande alt. motsvarande komptens via arbetslivserfarenhet
  • Kunskap inom CAM-beredning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet från flygindustrin
  • Erfarenhet av NX-programmering och Vericut simulering/verifiering
  • Erfarenhet av 3D-modellbaserad tillverkning med processmodeller
  • Kunskap inom skärande teknik på komplexa material, exempelvis superlegeringar
  • Erfarenhet av Teamcenter
Om företaget

Vår kund är ledande leverantör inom flygteknik och finns runt om i världen. Företaget konstruerar och tillverkar innovativa flygsystem och komponenter till över 90% av världens flygplan och motortillverkare. I Trollhättan arbetas det med både militära och kommersiella jetmotorer samt stationära gasturbiner, raketmotorer och olika delkomponenter.
Företaget hjälper sina partners och kunder med de mest komplexa delarna inom flygtekniken. Här får du chansen att tillsammans med erfarna kollegor utveckla framtidens motorer och komponenter inom flygindustrin.

Villkor

Tjänstgöringsort: Trollhättan
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Konsultuppdrag med plan om övergång till kund
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mero Rekrytering
Sista ansökningsdag 29 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mero är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.
I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.