Ingenjör inom produktsupport till flyg- och rymdindustrin

Ingenjör inom produktsupport till flyg- och rymdindustrin

Vi söker nu för kunds räkning en ILS Ingenjör (integrerat logistikstöd) för utökning av deras team inom Kundsupport. Här får du chansen att arbeta med teknisk information och dokumentation inom spännande område, närmare bestämt flyg- och rymdteknik. Är du bekväm att ta ett stort individuellt ansvar såväl som att vara en del av ett härligt team? Sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ILS Ingenjör blir du en viktig del av avdelningen Kundsupport som ansvarar för företagets tekniska produktsupport inom Engine Systems och är hela tiden i nära anslutning till slutanvändarna. Teamet supportar inom integrerat logistikstöd (ILS) såsom reservdelsprognoser, reparationsutveckling, produktövervakning, tekniska publikationer samt analys och undersökningar av maskinvaror och funktion av motorkomponenter. Andra tjänster som avdelningen är behjälplig inom är beslutsstöd och rekommendationer när det gäller hantering eller funktion av motorn och komponenterna.

I din roll arbetar du med teknisk skrivning av manualer och instruktioner för specifika motorer. Manualen används sedan både vid översyn och på fältet och kommer vara en viktig del i arbetet i utvecklingen av motorerna. Du har ständigt nära samarbete med olika avdelningar inom företaget.

Mer information om tjänsten ges under en eventuell intervju.

Din profil

Vi söker dig som gillar att ha fokus på att ge kvalitetssäkrat resultat i tid med kundens behov i åtanke. Du har en god förmåga att kunna kommunicera med både interna och externa parter. Du har inga problem att ta ledningen i arbetsuppgifter och arbeta självständigt, men trivs samtidigt med att vara en del av ett team. Att skriva och dokumentera är något du självklart uppskattar.

Krav:
  • Högskoleingenjör inom Maskin eller motsvarande alt. relevant teknisk erfarenhet
  • Gillar att föra teknisk dokumentation
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Industriell erfarenhet inom teknisk skrivning, produktutveckling eller produktsupport, starkt meriterande är om detta har varit inom flyg- eller rymdteknik
  • Kunskap om S1000D
Om oss

Mero Rekrytering fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero Rekrytering blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Ort: Trollhättan
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Konsultuppdrag med plan om övergång till kund
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Xllnc Advise Recruitment AB
Sista ansökningsdag 29 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ledande leverantör inom flygteknik och finns runt om i världen. Företaget konstruerar och tillverkar innovativa flygsystem och komponenter till över 90% av världens flygplan och motortillverkare. I Trollhättan arbetas det med både militära och kommersiella jetmotorer samt stationära gasturbiner, raketmotorer och olika delkomponenter.

Företaget hjälper sina partners och kunder med de mest komplexa delarna inom flygtekniken. Här får du chansen att tillsammans med erfarna kollegor utveckla framtidens motorer och komponenter inom flygindustrin.