Bolagsjurist till verksamhet inom flygindustrin

Bolagsjurist till verksamhet inom flygindustrin

Vi har fått äran att åt vår världsledande kund i Trollhättan hitta deras nästa bolagsjurist. Här har du som arbetat upp tre till fem års erfarenhet inom affärsjuridik chansen ta nästa steg i karriären och bli en del av ett multinationellt team vars främsta roll är att stödja bolagets företags- och strategiska verksamhet. Vill du utveckla dina kunskaper och färdigheter inom området mer än vad du gör i din nuvarande position? Gillar du att bygga starka relationer inom både den interna och externa verksamheten?

För denna tjänsten blir du anställd direkt hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som bolagsjurist hos vår kund innebär att ge råd och stöd i företagets strategiska frågor, du kommer att interagera med de mest ledande nivåerna av ledarskap inom bolaget. Du granskar och säkerställer exempelvis leveransavtal, upphandlingskontrakt, utvecklings- och samarbetsavtal samt konsultkontrakt. Du agerar rådgivare i eventuella tvister som uppstår. Du är ett stöd för exportkontrollteamet genom att hjälp med att upprätthålla överensstämmelser som finns inom hela verksamheten. Du kommer rapportera till ledande chefsjurist som är baserad i Trollhättan och i rollen arbetar du globalt men med fokus på Sverige och Norge. Du har i tjänsten möjlighet att arbeta på distans från hemort men ska dagar i veckan vara på plats i Trollhättan, finns även möjlighet att sitta på företagets filialkontor i Göteborg.

Mer information om tjänsten och arbetsuppgifter ges under en eventuell intervju.

Din profil

Vi söker dig som med stark energi vill växa och skaffa dig mer kunskaper och färdigheter. Du kommunicerar med en tydlighet och lyssnar noggrant för att på bästa sätt sammanfatta komplexa frågor och kunna ge vägledning därefter, gärna med innovativa idéer och lösningar. Du får och ger förtroende tillsammans med dina medarbetare och kan på så sätt skapa ett öppet och starkt samarbete i gruppen. Vi ser gärna att Du har förmågan att kommunicera på alla nivåer över en multinationell organisation, att bygga starka interna och externa relationer och att etablera sig som en nyckelmedlem i juridiska och kommersiella team. Problemlösning är något du föredrar och du känner dig trygg i att ta genomtänka beslut även vid pressade situationer.

Krav:
  • Juristexamen
  • Tre till fem års relevant kvalificerat affärsjuridiskt arbete på advokatbyrå eller bolag
  • Utmärkt skriftlig och muntlig engelska
  • Förmåga att arbeta i en mångkulturell och flerspråkig miljö
Om företaget

Vår kund är ledande leverantör inom flygteknik och finns runt om i världen. Företaget konstruerar och tillverkar innovativa flygsystem och komponenter till över 90% av världens flygplan och motortillverkare. I Trollhättan arbetas det med både militära och kommersiella jetmotorer samt stationära gasturbiner, raketmotorer och olika delkomponenter.

Företaget hjälper sina partners och kunder med de mest komplexa delarna inom flygtekniken. Här får du chansen att arbeta i ett härligt team där lagarbete är i fokus och där utrymme för utveckling av kompetens och personliga färdigheter finns.

Villkor

Ort: Trollhättan
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Direktanställning hos företaget
Villkor: Omgående eller enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum
Mer info
Kontaktperson Daniel Andersson
Telefon 072 161 72 73
Område Trollhättan
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mero Rekrytering
Sista ansökningsdag 29 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mero Rekrytering fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero Rekrytering i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.