Lediga jobb inom fordonsbranschen i Vara! Sök idag!

Lediga jobb inom fordonsbranschen i Vara! Sök idag!

Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba som Montör hos vårt kundföretag i Vara. Förutom det faktum att du får jobba med en spännande aktör inom fordonsbranschen är det bästa med jobbet att du får arbeta tillsammans med ett härligt team. Har du tidigare erfarenhet av montering och är ute efter en ny spännande roll? Nyfiken på båtmontering? Varmt välkommen med din ansökan till oss!#JobbJustNu

Att arbeta som Montör
I den här rollen kommer du att arbeta med att montera båtmotorer, både på löpande band och på fasta stationer. Det är ett fysiskt och fartfyllt arbete och det är viktigt att du trivs med det.

Det här är ett konsultuppdrag på heltid. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår kund som är ett spännande och framgångsrikt företag i Vara. Arbetstiderna är främst förlagda på dagtid men det kan förekomma skiftarbete längre fram!

Vem söker vi?
Till rollen som Montör söker vi framför allt dig som är en engagerad och positiv person som motiveras av möjligheten att utvecklas och tycker om att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det viktigt att du har erfarenhet av montering, gärna att din erfarenhet kommer från fordonsindustrin. Det dagliga arbetet kräver att du är metodisk och effektiv i din yrkesroll och att du trivs med att arbeta tillsammans med ett härligt team!

I övrigt krävs det att du:
  • har en fullständig gymnasieexamen.
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • har tidigare erfarenhet av montering.
  • har B-körkort & tillgång till bil, om du inte bor centralt i Vara.
  • kan starta omgående!
Sök tjänsten idag!
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta mig på felicia.lindgren@manpower.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

PLATS
Trollhättan

KONTAKTPERSON
Felicia Lindgren
felicia.lindgren@manpower.se

WEB SUPPORT
Om du har tekniska frågor angående ditt konto hos Manpower, vänligen kontakta vår tekniska support:

0771-55 99 20

Vi har öppet vardagar 08:00-17:00
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov 2021 (46 dagar kvar)