Säljare i Södra Sverige

Säljare i Södra Sverige

Vi behöver nu ännu en säljare i söder (gärna på konsultbasis)!

Hos oss blir du en viktig del av ett härligt gäng, vi lägger stor vikt vid att alla trivs med sitt jobb och får det som behövs för att lyckas.

Ditt arbete består av att besöka de ca: 250 både varma och kalla kunder som vi har på området. Det är ett stort plus om du har erfarenhet inom detta gebit och kanske även kontakter samt kännedom inom branschen. Du kanske idag jobbar som egen och vill ha en stark bikollektion. Lämplig bostadsort skulle kunna vara Göteborg, Helsingborg eller Växjö eftersom distriktet sträcker sig från Jönköping och neråt.

Du kommer att jobba helt eller delvis på provision med mycket
goda förtjänstmöjligheter!

Passar det här in på dig eller någon du känner?
Sök eller tipsa om jobbet redan nu!

Vill du ingå i vårt team så klicka på Ansök nu eller kontakta Staffan Björk på 0706-388736 eller skicka in din ansökan till: staffan@linpa.se

Gå gärna in på vår hemsida först www.linpa.se så ser ni lite vad vi jobbar med!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.linpa.se/
Sista ansökningsdag 28 dec (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LINKÖPINGS PARTIHANDEL AB (LINPA) Är ett företag som säljer Specialvaror/partier till bl.a. Livsmedelsbutiker, Lågprisbutiker, Presentbutiker, Järnbutiker, Leksaksbutiker, Campingplatser m.m.

Vårt sortiment består mestadels av Accessoarer, Badrumsartiklar, Städ, Dekoration, Hem-el, Fritidsartiklar, Köksartiklar och Leksaker, Skriv & Ritvaror, samt en del textil & skor men ändras hela tiden.