Servicetekniker

Servicetekniker

Vi är på jakt efter en fordonstekniker som vill bli en del av vårt professionella serviceteam vid vår fullserviceanläggning i Trollhättan. Som fordonstekniker hos oss är du en del av ett team som utför alla typer av förekommande arbeten på en serviceverkstad såsom service, reparationer och tillbehörsmontering.

Hos oss på Lindströms Bil kommer du få arbeta med ett av bilbranschens främsta varumärken, Toyota/Lexus, och vår världsledande hybridteknik.

Tillsammans arbetar du och dina kollegor varje dag för att utveckla Lindströms Bil till det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Trollhättan.

Vi letar efter dig som är utbildad fordonstekniker och har flera års erfarenhet från branschen. Om du har djupa kunskaper inom diagnostik och elfelsökning, är en fena på att montera tillbehör och extrautrustning har du några av de kvalitéer som vi söker efter. Du jobbar säkert redan idag som fordonstekniker, ett jobb som du säkert trivs med. Vi har respekt för det men skulle bli genuint glada om vi fick möjligheten att visa dig vår fantastiska arbetsplats.

För att lyckas i den här rollen hos oss ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten, du drivs av det som i Toyota-världen kallas Kaizen - ständig förbättring- och är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning runt fikabordet.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vårt erbjudande till dig
  • Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete.
  • Du kommer dagligen jobba med vårt fantastiska varumärke Toyota som är synonymt med hög kvalité och världsledande hybridteknik.
  • Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatisk av våra kollektivavtalade försäkringar och tjänstepension.
  • Friskvårdsbidrag - att du ska må bra är en självklarhet för oss.
  • Ett förmånligt bilägande
  • Ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för personalförmåner.
Har du frågor? Kontakta Servicechef Patrick Engman.
Mer info
Kontaktperson Patrick Engman
Telefon 0704314606
Område Trollhättan
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 dec 2022 (33 dagar kvar)