Vi söker svetsare med TIG licens

Vi söker svetsare med TIG licens

Arbetsuppgifter

Som svetsare kommer du att arbeta med detaljhopsättning samt ritningsläsning utifrån kundens kravspecifikation. Arbetet är krävande på grund av materialkombinationen och svetsläget. Du svetsar i rostfritt i huvudsak men även andra material förekommer.

Du kommer att arbeta självständigt, behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt med hög kvalité och du hanterar konstruktion, samt ritningsläsning. Du har erfarenhet och kunskaper av att klara pulssvetsning. Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet.

Formell kompetens
  • Erfarenhet av TIG-svetsning
  • eller möjlighet att klara EN 287-1 141
  • Ritningsläsning
  • MIG/MAG och pinne är meriterande
  • Dokumenterad erfarenhet från rostfritt, nickelbaserat material samt aluminium som är ett plus
  • Svenska i tal och skrift.
  • B-körkort
Din bakgrund

Du har jobbat med manuell TIG svetsning sen tidigare och är van vid ritningsläsning. Om du är en målmedveten person som har lätt för att samarbeta ihop med andra, är kvalitetsmedveten och klarar att hantera stressiga situationer kommer du att trivas bra. Du gillar att följa instruktioner och arbetar strukturerat. Att du har körkort ser vi som en självklarhet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel.

Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv. Du är kvalitetsmedveten och bidrar självklart till ett bra resultat och en god stämning i arbetsgruppen, genom ett trevligt sätt och ett öppet sinne.

Välkommen att skicka in din ansökan!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/tillsvidare/heltid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar ute hos en av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som en traditionell arbetsgivare, men har möjlighet att prova på flera olika arbetsplatser.