Truckförare sökes för kommande uppdrag

Truckförare sökes för kommande uppdrag

Är du en skicklig truckförare som har erfarenhet av att lasta lastbilar? Då är detta ett jobb för dig! Nu söker vi åt kund erfaren truckförare till lager och utlastning, tjänsten innebär högt tempo, små marginaler och en vilja att utmanas.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av truckkörning i lagermiljö. Godset som hanteras varierar vilket innebär att man behöver kunna använda olika sorters truckar, både skjutstativ- & motvikts truck. I arbetet ingår att även hantera order i datasystem samt rapportera leveranser i dator.

Om dig
Vi söker dig som är erfaren truckförare. Som person är du öppen och engagerad i arbetet. Du har förmåga att arbeta med noggrannhet i ett stundtals högt tempo. Vi ser också att du är serviceinriktad, har en god kommunikativ förmåga och tycker om att arbeta i ett team med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt under eget ansvar.

KRAV
B-Körkort
Truckkort A1-A4 & B1-B3
Erfarenhet av truckkörning

Om anställningen
Placeringsort: Trollhättan
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Visstid

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos kund. Där kommer du att få möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden, bredda ditt kontaktnät och stärka din yrkeskompetens.