TIG-svetsare sökes till stort företag i Trollhättan

TIG-svetsare sökes till stort företag i Trollhättan

Vilka är dina arbetsuppgifter?

* Som svetsare arbetar man med främst manuell svetsning - TIG och i material med höglegeringar av nickel. * Man arbetar i rostfritt stål från plan plåt till färdig produkt - d v s med detaljtillverkning och i tjocklekar upp till 8 mm. I arbetsuppgifterna ingår även riktning, passning, montage, plåtslageri och fixturhantering. * Dessutom förutsätts att man dokumenterar sitt arbete enligt gällande kvalitetskrav.

Vad krävs av dig?
  • Som person ska du ha lätt för att samarbeta med andra människor, kunna självständigt planera ditt arbete och hålla överenskomna deadlines. Det är viktigt att du är noggrann och löser de problem som dyker upp antingen själv eller med hjälp av andra. För att utvecklas i rollen är det viktigt att du vill lära sig nya saker och tar till dig ny kunskap.
  • Industriteknisk eller verkstadsteknisk utbildning är meriterande, men inget krav. Licenser ska finnas. Körkort och tillgång till bil. Truckkort/Traverskort är meriterande.
Vad mer behöver jag veta?

I verkstaden i Trollhättan är de specialiserade på tillverkning av delar i rostfritt stål, legeringar och värmetåliga material för bl a gasturbinindustrin. För företagets räkning tillverkas brännkammare för gasturbiner och har drygt 140 anställda. Arbetstiden är för närvarande dagtid.

Du är anställd konsult på Lernia och inhyrd hos företaget.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/ Heltid/ Trollhättan

Tillträdesdag

Omgående

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.