Nu söker vi en skicklig pressoperatör till vår kund Trestad Laser AB

Nu söker vi en skicklig pressoperatör till vår kund Trestad Laser AB

Vem är du?

Vi söker nu en person som är utöver det vanliga som har arbetat som pressoperatör för att bland annat jobba med maskinen Qvintus (hydroformning).

Du är duktig, noggrann och värdesätter ordning och reda. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, du ska också vara händig på alla sätt och vara lösningsfokuserad. I denna roll är tålamod och noggrannhet nycklar för att lyckas i rollen. Du är en person som inspirerar till goda prestationer på arbetsplatsen, är punktlig och har fokus på kvalitet.

Formell kompetens
  • Teknisk bakgrund med erfarenhet från industrin
  • Erfarenhet från pressmaskiner
  • Verktygsvan
Tjänsten är heltid och du arbetar 2-skift. Du börjar med en anställning som konsult och har goda möjligheter att övergå i anställning hos kund.

Tillträdesdag: enligt överenskommelse, gärna så snabbt som möjligt.

Lön: enligt kollektivavtal

Information Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via www.lernia.se så snart som möjligt!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.


Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan starten 1999 har Trestad Laser snabbt etablerat sig som ett av regionens ledande företag inom kvalificerad legotillverkning av plåtdetaljer. Vår främsta specialitet är tillverkning av delar till gasturbiner för bland annat elproduktion. Vi producerar också komponenter för fordonsindustrin,storkök,medicin Flyg/Rymd ,lagerhållare, värmeväxlare och många andra produkter där kraven på precision, livslängd och kvalitet är mycket höga.

En spetskompetens utöver det vanliga som vi har är:

Laserteknik för svetsning och skärande bearbetning i kombination med 3D-beredning av ritningar och konstruktioner ger oss en spetskompetens utöver det vanliga i vår bransch. Men avancerad teknik och en modern maskinpark är inte värd någonting utan yrkesskicklig personal. Vi har en lång samlad erfarenhet av högkvalitativ metallbearbetning, och vår kombination av hantverkskunnande, problemlösning samt konsekvent kvalitetstänkande i alla led har resulterat i en lång rad stabila och positiva kundrelationer.

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Lernia men arbetar hos våra kunder, i detta fall Trestad Laser AB. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om. I denna rekrytering sker all kontakt med oss på Lernia Bemanning AB i Uddevalla.