Konstruktör/CAD-ritare

Konstruktör/CAD-ritare

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en plats i ett av våra tekniklag på världens ledande företag inom rörelse- och styrteknik. Företaget är utsedda till Lean Model Plant vilket är en kvalitetsstämpel för deras välskötta och framgångsrika verksamhet. Här kommer du få möjligheten att utvecklas, både i din yrkesroll och inom organisationen. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att ta fram innovativa och hållbara lösningar för att möta morgondagens tekniska utmaningar.

Om tjänsten

Som Product Design Engineer kommer du att arbeta med konstruktion av hydrauliska pumpar och motorer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta fram nya konstruktioner samt ändra och utveckla befintliga sådana. Du ansvarar för att aktuell tids- och provplan följs. I samarbete med produktions- och inköpsavdelningar säkerställer du att produkten optimeras ur kostnadssynpunkt. I dina arbetsuppgifter ingår också att bistå med din tekniska kompetens i eftermarknadsfrågor. Vidare kommer du att delta aktivt i kundprojekt tillsammans med olika affärsenheter och säljbolag. Du kommer att ingå i ett High Performance Team där man driver ständiga förbättringar av både produkter och teamets processer.

Din profil

Vi söker dig som har en examen inom maskinteknik; minimum på kandidatnivå, men gärna en civilingenjörsexamen. Har du dessutom en masterexamen inom hydraulik är det meriterande. Det är en fördel om du har ett antal års erfarenhet inom konstruktion, men det är inget krav. Självklart har du ett brinnande intresse för teknik och har en god kunskap om olika konstruktionsmaterial och tillverkningsprocesser. Du har en förståelse för samverkan mellan praktiska egenskaper och teori.

För att lyckas i rollen som Product Design Engineer i ett värdeflöde ser vi att du är kund- och lösningsfokuserad. Du trivs i en miljö med löpande produktion och där vi levererar när kunden så önskar. Det är viktigt att du har ett helhetsperspektiv där ekonomiska och produktionsmässiga aspekter vägs in. Du trivs med att sätta upp mål och ser det som en självklarhet att leverera i tid.

Som person är du resultatinriktad, noggrann och självständig. Vidare är du förtroendeingivande och kommunikativ, med en god förmåga att påverka andra. Språkmässigt har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt. Du har god programvarukunskap i exempelvis Pro-Engineer och Inventor.

Tjänsten är förlagd på heltid och anställningen kommer att vara från maj 2019 till januari 2020 för att ersätta en person som går på föräldrarledighet. Företaget ligger i Trollhättan.

Låter det intressant?

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Företaget arbetar med Lernia i denna förfrågan och alla ansökningar sker via vår externa webbplats på lernia.se.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Lernias konsulter är några av landets nöjdaste, då vi värnar om våra anställda. Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag och genomför oika aktiviteter för att främja ert välmående.

Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.