Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

OM TJÄNSTEN

Som ekonomiassistent hos vår kund har du en bred, varierad roll innehållande bland annat reskontra och faktureringsfrågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Registrering och matchning av fakturor
  • Utgående betalningar
  • Administration
  • Kontinuerlig kontakt med övriga anställda i verksamheten
Om dig

För att bli aktuell för tjänsten hos vår kund har du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt något års erfarenhet av liknande arbete. Du har god systemvana och är riktigt vass i Excel. Vidare behärskar du både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du nyfiken och intresserad av att lära dig mer om ekonomi. Du är strukturerad och prestigelös i ditt arbetssätt och får snabbt saker ur händerna samtidigt som du leverear med en hög kvalitet. Vidare har du en mycket god social kompetens och är hjälpsam mot kollegor såväl som kunder samt bemöter leverantörer på ett professionellt sätt. För att hantera varierande arbetsuppgifter är du flexibel och kan hålla många bollar i luften. Slutligen engagerar du dig i att göra arbetet mer effektivt och är öppen för att testa nya metoder.

Om anställningen
  • Placeringsort: Trollhättan
  • Tjänstgöringsgrad: Dagtid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare, Monica Dahlberg - 072 254 13 43, monica.dahlberg@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.