Operatör till kantbock

Operatör till kantbock

Om tjänsten

Landqvist Mekaniska verkstad AB söker nu en person som kan jobba permanent kvälll, måndag till torsdag, ledig fredag. Arbetstiderna är 15:24 till 00:24.

Som operatör för kantbock på Landqvist Mekaniska Verkstad kommer du att arbeta med excenterpress och kantbock möjligtvis även med svarv.
Inget krav på kunskap eller erfarenhet vad det gäller excenterpress eller kantbock bara du har rätt inställning till att vilja lära dig detta.
Har du erfarenhet som CNC-operatör är ett plus där man arbetar med fleroperationsmaskiner såsom Mazak, Doosan och Okuma maskiner.

Tjänsten som kantbockare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig

Vi ser att du har erfarenhet av industriellt arbete. Du får gärna ha mekanisk förståelse och tekniskt intresse. Du som söker kan läsa ritningsscheman och behöver därför kunna flytande svenska i både tal och skrift.
Vidare ser vi att du som person är självständig, ansvarstagande, arbetsam, pålitlig och har hög arbetsmoral.

Viktigt för tjänsten är:
  • Industriell vana, mekanisk förståelse och tekniskt intresse
  • Kunskap inom ritningsläsning är ett krav
  • Läsa och tala svenska språker obehindrat
  • Truckkort A+B
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget

Grunden till Landqvist Mekaniska skapades redan 1929 i form av en lokal smedja. Sedan slutet av femtiotalet har en stor del av verksamheten utgjorts av legotillverkning bl.a. inom varvs-, pappers- och fordonsindustrin.
Idag arbetar vi åt cirka 200 kunder runt om i Sverige och dessutom även med viss export.
Våra produkter återfinns inom vitt skilda verksamhetsområden som truckar, transporthantering, båtar, processindustrin m.fl.

Över 70 års erfarenhet av metallförädling till industrin, automotive och byggindustrin har givit oss stor erfarenhet av skärande bearbetning.
Våra hörnstenar är att använda modern teknik tillsammans med duktig och motiverad personal. Det säkerställer att vi kan erbjuda våra kunder vad man förväntar sig av oss, avseende kvalité, leveranssäkerhet till rätt pris.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Tobias Jacobsson via tobias.jacobsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 17 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.