Tekniskt geni till LBS i Trollhättan

Tekniskt geni till LBS i Trollhättan

LBS - Kreativa gymnasiet i Trollhättan startades 2007 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet med följande inriktningar: Spelutveckling (TE), Spelgrafik (ES), Grafisk design (ES), Musikproduktion (ES), E-sport (ES) samt Kreativ Kommunikation (ES). Skolan har cirka 160 elever och 20 medarbetare. Skolan ligger i attraktiva lokaler vid Innovatum.

Tekniskt geni till LBS i Trollhättan

Vi erbjuder

Vi erbjuder nu möjlighet att undervisa våra härliga elever i teknik och konstruktion på 40%. Tjänsten kan kombineras med andra ämnen för utökad omfattning. Du kommer utöver din undervisning ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen. Därför har vi också som målsättning att alla våra lärare regelbundet genomgår professionsutveckling på vetenskaplig grund.

Självklart omfattas din anställning på LBS - Kreativa gymnasiet av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, företagshälsovård och ett generöst friskvårdsbidrag.

På LBS - Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare alternativt har spetskompetens inom teknik. Vi värdesätter att du är förtrogen med skolans styrdokument och att du har ett formativt arbetssätt - gärna ämnesövergripande tillsammans med dina kollegor. Du brinner för skolfrågor och är fullt införstådd med vikten av att varje elev lyckas. Vi ser också att du drivs av att utmana dig själv, dina kollegor och elever för att bidra till kontinuerlig utveckling samt är självständig och ansvarsfull i ditt uppdrag. Det är meriterande om du har andra kreativa kompetenser eller intressen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 6 augusti. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Asgeir Palsson på 0520 474871 eller via mail asgeir.palsson@lbs.se. Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 aug (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LBS - Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalité, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. LBS - Kreativa gymnasiet är en del av AcadeMediakoncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Läs gärna mer på www.lbs.se eller www.academedia.se.