Lärare i kemi och fysik till LBS - Kreativa Gymnasiet

Lärare i kemi och fysik till LBS - Kreativa Gymnasiet

LBS - Kreativa gymnasiet i Trollhättan startades 2007 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet med följande inriktningar: Spelutveckling (TE), Spelgrafik (ES), Grafisk design (ES), Musikproduktion (ES), E-sport (ES) samt Kreativ Kommunikation (ES). Skolan har cirka 160 elever och 20 medarbetare. Skolan ligger i attraktiva lokaler vid Innovatum.

Lärare i fysik och kemi till LBS Kreativa Gymnasiet

Om tjänsten

Vi erbjuder nu en tjänst på 50% för undervisning i Fysik och Kemi hos oss på LBS i Trollhättan. Du kommer också ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen.

På LBS - Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerade arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi har som målsättning att alla våra lärare regelbundet genomgår professionsutveckling på vetenskaplig grund. Självklart omfattas din anställning på LBS - Kreativa gymnasiet av även kollektivavtal, försäkringar, möjlighet till köp via brutto- och nettolöneavdrag, företagshälsovård och ett generöst friskvårdsbidrag.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare alternativt har spetskompetens inom angivna ämnen. Vi värdesätter att du är förtrogen med skolans styrdokument och att du har ett formativt arbetssätt - gärna ämnesövergripande tillsammans med dina kollegor. Du brinner för skolfrågor och är fullt införstådd med vikten av att varje elev lyckas. Vi ser också att du drivs av att utmana dig själv, dina kollegor och elever för att bidra till kontinuerlig utveckling samt är självständig och ansvarsfull i ditt uppdrag. Det är meriterande om du har andra kreativa kompetenser eller intressen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Möjlighet finns att kombineramed andra ämnen för en ökad sysselsättningsgrad. Ansök gärna redan idag då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 21 juni. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Asgeir Palsson på 0520 474871 eller via mail asgeir.palsson@lbs.se. Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LBS - Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalité, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. LBS - Kreativa gymnasiet är en del av AcadeMediakoncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Läs gärna mer på www.lbs.se eller www.academedia.se.