Vill du vara med och starta upp en filial inom VS i Trestad området?

Brinner du för affärer, ledarskap och projektledning? Då vill vi träffa dig!

Kungälvs Rörläggeri är ett tryggt och växande bolag med en ambition att vara i framkant med framtidens teknik inom VS. Vi är idag ca. 260 anställda och har verksamhet i Kungälv, Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stenungsund & Stockholm. Nu vill vi även etablera oss i någon av städerna Trollhättan, Uddevalla eller Vänersborg!

Vi söker nu en engagerad och affärsmässig Filialchef som vill bygga upp verksamheten i Trestad området och vara med och utvecklas och växa tillsammans med oss.

Dina arbetsuppgifter
Inledningsvis ligger fokus på tillväxt vilket du skapar genom att vara aktiv ute hos våra befintliga kunder och hos nya kunder inom ditt personliga nätverk.

Som Filialchef leder, planerar och fördelar arbetet inom filialen och är ytterst ansvarig för verksamhetens utveckling, kvalité- och arbetsmiljö, lönsamhet och personal. Du arbetar proaktivt från upphandling, planering, resurstillsättning till att driva projekten framåt. Ditt ledarskap bidrar till ett bra arbetsklimat, du tillför struktur, håller månadsmöten och är noggrann med utvecklingssamtal och uppföljningar. Operativt fördelar du arbetet och stöttar i frågeställningar, ofta av teknisk karaktär, i pågående projekt. Du driver även egna projekt och i den rollen ansvarar du för projektens genomförande och ekonomiska resultat.

Du rapporterar till VD som du har en tät kontakt med och träffar även kontinuerligt de andra filialcheferna.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en varierande, spännande och utmanande roll inom ett framgångsrikt och branschledande företag med en entreprenörsanda. Du kommer att få arbeta tillsammans med trevliga och proffsiga kollegor. Vi har även en egen teknikavdelning för VS-projektering samt Entreprenadingenjörer inom Kalkyl som är behjälpliga i framtagande av offerter.

Din bakgrund
Vi söker dig som har dokumenterat god erfarenhet som ledare från VS/Byggbranschen och gärna med ett upparbetat nätverk inom Trestadsområdet. Du är tekniskt kunnig och har god förståelse för VS och byggnation. Vi tror att du har en akademisk utbildning men det är inte avgörande ifall du har en relevant arbetslivserfarenhet inom området för befattningen. Du är en prestigelös entreprenör med stort affärsdriv. Din ledarstil präglas av tydlighet när det gäller struktur och ordning och reda. Med ditt engagemang och närvaro skapar du trivsel och ett öppet klimat. Du är lyhörd för omvärld, marknad och medarbetare. Rollen innebär många interna och externa kontaktytor varför dina personliga egenskaper är speciellt viktiga.

Vår gemensamma värdegrund fungerar som en kompass i vårt dagliga arbete varför vi vill att du delar våra värderingar; tillsammans, trygghet, närhet och utveckling.

Ansökan
Om du vill ha mer information om tjänsten, kontakta Ulf Andersson, VD, via telefon 070-419 09 44 eller via mail ulf.andersson@kror.se. Sista ansökningsdag är den 31 maj, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Ulf Andersson
Telefon 0704190944
Område Trollhättan
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Organisationsutveckling, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kungalvs-ror.se/
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kungälvs Rörläggeri AB har erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933 och är idag ett av Sveriges största VVS-företag. Vi är ca. 260 anställda fördelade på våra avdelningar i Kungälv, Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stenungsund, Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, service, dygnet-runt- jour, entreprenader, värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Kungälvs Rörläggeri ingår i Are-gruppen. Are är Finlands största installationsföretag och grundades för över 100 år sedan och sysselsätter cirka 3 200 personer över hela Finland och Sverige.