Väx tillsammans med oss på Jungheinrich - Nu söker vi fälttekniker på ett flertalet orter!

Borås, Trollhättan, Göteborg, Stockholm, Sörmland, Örebro, Borlänge och Luleå.

Tjänsterna ska tillträdas i september 2018.

Beskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som fälttekniker och ansvara för service och reparationer hos våra kunder inom regionen. Du kommer att ha ett självständigt arbete och jobba med marknadens absolut modernaste produktprogram. Vår roll är att vara den samarbetspartner som hjälper kunden att förbättra sin verksamhet. Att identifiera och kommunicera behov – detta är en grundpelare i vårt arbetssätt.

Profil
Du är en social person som trivs i rollen där kundkontakt är en viktig del av arbetet. Du har en god förmåga att planera och prioritera samt ha struktur i ditt utförande. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom truckbranschen eller liknande område. Du har den rätta serviceandan och tycker om fysiskt arbete. Att få jobbet gjort och att ha en nöjd kund är en självklarhet för dig!

Då vår servicerapportering är helt datoriserad ser vi gärna att du har datorvana. Som person är du drivande, framåt och gillar att uppnå resultat. Du har lätt för att samarbeta, är lösningsorienterad, noggrann och hanterar ett högt tempo.

Erbjudande
Jungheinrich erbjuder dig ett utvecklande jobb med frihet, bra villkor och utmaningar i ett framgångsrikt företag. Tekniken i truckarna lär du dig genom Jungheinrichs löpande utbildningsprogram.

Körkort
B

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. I tjänsten kan det efter överenskommelse ingå form av beredskap.

Lön
Fast lön

Ansökan
Ansök via länken i annonsen, bifoga CV, personligt brev, möjligt tillträdesdatum samt löneanspråk snarast. Sista ansökningsdag 2018-07-08, men vi tillämpar löpande urval, vilket kan innebära att vi tillsätter tjänsten före sista ansökningsdag.
Märk din ansökan med vilken ort du söker till.

Vid frågor, kontakta:
Borås, Trollhättan och Göteborg
Patrik Engh, Regional Servicechef Väst, 031-89 54 36.

Örebro, Dalarna och Sörmland
David Haglund, Tf Regional Servicechef Mälardalen, 08-477 19 57.

Stockholm och Luleå
Alexander Gleisner, Regional Servicechef Norr, 08-594 117 83
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jungheinrich.se/
Sista ansökningsdag 8 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jungheinrich Svenska AB har ca 170 medarbetare och omsätter drygt 470 miljoner kronor. Huvudkontoret finns utanför Malmö och vi har regionkontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Örebro. Våra servicetekniker utgår från sina hem och finns över hela landet - allt för att finnas nära kunderna och snabbt kunna hjälpa dem vid behov.

Moderbolaget, Jungheinrich AG, tillverkar årligen över 11 000 truckar och omsätter 4 miljarder Euro. Med över 16 000 anställda globalt finns goda nya möjligheter till karriärutveckling såväl i det egna landet som internationellt.