Tekniker - onsite (junior)

Tekniker - onsite (junior)

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en världsledande leverantör av IT-tjänster letar vi nu efter en Junior Onsite-tekniker! I tjänsten ingår sedvanliga uppgifter för en tekniker, som att felsöka, installera och leverera datorer. Vidare ingår det att lösa både mjukvarurelaterade och hårdvarurelaterade problem, samt konfigurera och reparera nätverk/nätverkskomponenter. Innan start måste en säkerhetsutbildning via webben genomföras. Det här är en möjlighet för dig som är relativt ny på arbetsmarknaden, och utöver de kvalifikationer som eftersöks kommer personligt driv att värderas högt.

Kvalifikationer

Du har B-körkort
Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du har arbetat med/har kunskap om installation och felsökning av mjukvara/hårdvara
Det är meriterande om du har arbetat med/har kunskap om att konfigurera och reparera nätverk/nätverkskomponenter

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Onsite-tekniker är du glad och har ett starkt driv! Vidare är du kundfokuserad, lyhörd och alltid nyfiken på att lära dig mer. Att du är kommunikativ och har ett stort intresse för både teknik och människor är en förutsättning för att du ska passa för uppdraget.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 12-dec-2022 och uppdraget förväntas löpa till 30-dec-2023, därefter blir du överrekryterad till kunden med placering i Trollhättan. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult under de första 6 månaderna. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande och annonsen kan komma att tas ner innan sista ansökningsdatum. Ansökningar mottagna före måndag 14-nov-2022 kl 09.30 kommer att prioriteras i ett första urval.
Sökord: IT, Support, Onsite, Tekniker, Junior, Jobb, Arbete, Work, Trollhättan, Göteborg, Gbg, Västkusten
Mer info
Kontaktperson My Johansson
Telefon 073 713 82 13
Email Mejla My Johansson
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.