Transportbilssäljare

Transportbilssäljare

Om rollen

Vi söker nu en duktig och driven transportbilssäljare till vår anläggning i Trollhättan. Ditt främsta uppdrag är att bearbeta företag- och privatmarknaden med hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Rollen innefattas också utav olika säljaktiviteter, demonstrering av bilar samt att ge kunden produktinformation och erbjuda provkörningar. Du är kundens kontakt genom hela processen, vilket ställer höga krav på service och att skapa en god relation. De bilmärken du kommer att arbeta med är Opel och Nissan transportbilar.

Din profil

Vi söker dig som är social, driven och som alltid har affärsmöjligheter i fokus. Du kan kommunicera och bygga långsiktiga relationer med våra kunder, där du ger bästa tänkbara service och kvalitet. Vidare är du självständig och proaktiv i ditt arbetssätt och har en förmåga att vara lösningsorienterad. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från försäljning och gärna kunskap om transportbilar. Viktigaste är att du har ett intresse av bilar och försäljning! Körkort klass B är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag med goda förtjänstmöjligheter. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning, Butik, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.