Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Job description:

Har du ett genuint intresse för service, då är det här rollen för dig! Vår kundservice är bolagets ansikte utåt. Här arbetar ett glatt och serviceinriktat gäng som fokuserar på kunden i alla avseenden. Hög kvalitet är något som vi värderar högt och alltid eftersträvar att ge våra kunder. Vår personal förstår kundens förväntningar, är noggranna, serviceinriktade och effektiva. Vi hanterar kundernas frågor och synpunkter via våra fyra kommunikationskanaler -telefon, mail, chatt och sociala medier.

Det här är jobbet
Vi söker en utåtriktad kundservicemedarbetare. I rollen kombinerar du kundkontakt med administration. Frågor som dyker upp kan handla om allt från leveranser, sortiment, produktrådgivning, betalning och returer. Du kommer att vara en del av ett team om ca 10 kollegor som arbetar inom kundservice mot olika länder och språk. Vi erbjuder dig en social roll där du främst kommer arbeta mot våra svenska siter gymgrossient.com bodystore.com. Men du kommer också komma i kontakt med våra övriga nordiska siter där du möter norsk-, dansk- och engelsktalande kunder.

I din roll som kundservicemedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Att ta emot och besvara frågor från våra kunder via telefon, chatt, mail och sociala medier.
  • Reklamationshantering
  • Vara delaktig i att skapa rutiner och utveckla processer
Krav
  • Du talar och skriver svenska och det är meriterande om du behärskar övriga nordiska språk.
  • Brinner för kunden och kundmötet.
  • Har en fullgjord gymnasieutbildningen med goda resultat.
Profile description:

Vi tror att detta stämmer in på dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, professionell och lugn i ditt bemötande. Din attityd präglas av positivitet och trygghet. Kvalitet är något som vi värderar högt och vi vill att våra kunder ska känna sig väl omhändertagna, därför tror vi att du motiveras av att ge service av första klass. Mycket av arbetet sker i olika datasystem, du bör därför ha god datavana och lätt för att ta till dig rutiner. Erfarenhet av liknande uppgifter och kunskaper om kosttillskott, träning och hälsokost är meriterande men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb. För att trivas i rollen bör du ha ett gott ordningssinne, vara lösningsorienterad och fungera i ett högt arbetstempo med fokus på att bemöta kunderna såväl korrekt som snabbt.

We offer:

Vad erbjuder vi?
Tjänsten avser en deltidsanställning (allmän visstid) 0-40 h/vecka med start den 1 april eller enligt överenskommelse. Det finns mycket goda möjligheter till förlängning förutsatt att du trivs med oss och vi med dig. Kvällsjobb förekommer.

Du kommer till en modern arbetsplats med en informell kultur, korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare. Här blir du en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer att få ett generöst friskvårdsbidrag, personalrabatt och möjlighet till prisvärd massage. Det finns även tillgång till gym i lokalen.

Intresserad?

Då vill vi att du skickar in din ansökan (CV samt personligt brev) här via annonsen, vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar vi mail. Vi gör löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan. Sista ansökningsdatum är 11 mars 2021. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Jaana Olsson på mailadressen jaana.olsson@hsng.com
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsoskott på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom helägda Fitness Market Nordic. Vi brinner för våra kunder, vi utmanar & förbättrar och vi agerar alltid som föredömen. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care.