HSNG söker extrapersonal - Orderplock

HSNG söker extrapersonal - Orderplock

Job description:

Vi söker dig som vill jobba extra i vår logistikverksamhet med placering i Trollhättan. Din huvuduppgift blir att plocka och packa våra kundbeställningar främst från siterna gymgrossisten.com och bodystore.com. Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Välkommen med din ansökan!

Din Roll
I rollen som Lagerarbetare på HSNG blir du en del av ett stort team lagspelare med god sammanhållning. Du kommer till hjärtat i verksamheten där pulsen är hög och nöjda kunder är vårt fokus. Du kommer främst att plocka, packa våra kunders beställningar, men även andra arbetsuppgifter som tillhör lager kan förekomma så som att leverera in produkter, påfyllnad av produkter och inventering. För att jobba med logistik hos HSNG bör du präglas av ett positivt förhållningssätt samtidigt som du har en känsla för kvalité, effektivitet och noggrannhet. Du jobbar självständigt men är omgiven av lagspelare och tillsammans når vi avdelningens mål.

Du Erbjuds
 • Allmän visstidsanställning 0-40 h/vecka med placering på vårt lager i Trollhättan
 • Att bli en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft
 • Riktigt bra personalrabatter på våra siter gymgrossisten.com och bodystore.com
 • Förmånliga erbjudande på träningsanläggningar i närområdet
 • Möjlighet till prisvärd massage under arbetstid
 • Pension och försäkring enligt kollektivavtal Lager och E-handel
Profile description:

Om Dig
Vi tror att du:
 • Är intresserad av en hälsosam och hållbar livsstil
 • Tillhör eller har tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen
 • Gillar att arbeta strukturerat efter satta rutiner & processer
 • Är en glädjespridare med schyssta värderingar
 • Gillar att arbeta i ett team fullt av lagspelare
 • Är noggrann, effektiv och engagerad
För att lycks i rollen vet vi att det handlar mer om inställning än om erfarenhet och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter detta intressant?
Då vill vi att du skickar in din ansökan (CV och personligt brev) redan idag! Vi genomför löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022. För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Emelie Lundve på e-postadressen emelie.lundve@gymgrossisten.com .

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi personlighetstester i ett tidigt skede. Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen. Vi jobbar även med arbetsprover och referenstagning.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av HSNG AB
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

For the stronger, healthier and happier version of you! Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsokost på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom helägda Fitness Market Nordic. Stronger, healthier and happier! Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care.