Extrajobb Kundservicemedarbetare E-handel

Extrajobb Kundservicemedarbetare E-handel

Job description:

Är du på jakt efter ett extrajobb samtidigt som du har ett genuint intresse för service, hälsa och nutrition, då är det här en perfekt möjlighet för dig!

På HSNG:s kundservice arbetar ett glatt och serviceinriktat gäng som fokuserar på kunden i alla avseenden. Vi förstår kundens förväntningar, är noggranna, serviceinriktade och effektiva. Vi hanterar kundernas frågor och synpunkter via våra fyra kommunikationskanaler -telefon, mail, chatt och sociala medier. Välkommen med din ansökan!

Det här är jobbet
Som kundservicemedarbetare på HSNG tror vi att service ligger i ditt DNA. Du kommer att bli vårt ansikte utåt där du representerar våra värderingar, produkter och varumärken. I rollen kombinerar du kundkontakt med administration. Frågor som dyker upp kan handla om allt från leveranser, sortiment, produktrådgivning, betalning och returer. Du kommer att vara en del av ett team om ca 10 kollegor som arbetar inom kundservice mot olika länder och språk. Vi erbjuder dig en social roll där du i första hand är behjälplig för kunder från våra svenska siter, men du kommer även möta norsk-, dansk- och engelsktalande kunder.

I din roll som kundservicemedarbetare för svenska marknaden kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Att ta emot och besvara frågor från våra kunder via telefon, chatt, mail och sociala medier.
 • Reklamation- och returhantering
 • Vara delaktig i att skapa rutiner och utveckla processer
Krav
 • Du talar och skriver svenska flytande. Meriterande om du behärskar något av de övriga nordiska språken i både tal och skrift.
 • Du är serviceintrikad och gillar att göra människor glada.
 • Är administrativt lagd och har lätt för att lära och hantera olika datasystem.
 • Har ett gott ordningssinne.
 • Har en fullgjord gymnasieutbildningen med goda resultat.
Profile description:

Vi tror att detta stämmer in på dig
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, professionell och lugn i ditt bemötande. Din attityd präglas av positivitet och trygghet. Kvalitet är något som vi värderar högt och våra kunde ska alltid känna sig väl omhändertagna, därför tror vi att du motiveras av att ge service av första klass. Mycket av arbetet sker i olika datasystem, du bör därför ha god datavana och lätt för att ta till dig rutiner. Erfarenhet av liknande uppgifter och kunskaper om kosttillskott, träning och hälsokost är meriterande men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb. För att trivas i rollen bör du ha ett gott ordningssinne, vara lösningsorienterad och fungera i ett högt arbetstempo med fokus på att bemöta kunderna såväl korrekt som snabbt.

We offer:

Du erbjuds
 • en deltidsanställning (allmän visstid) 0-40 h/v med start 1 augusti 2022 eller enligt överenskommelse. Anställningen sträcker sig 6 månader framåt, med mycket goda möjligheter till förlängning förutsatt att du trivs med oss och vi med dig.
 • att bredda din kunskap inom hälsa och nutrition.
 • riktigt bra personalrabatter på våra siter gymgrossisten.com och bodystore.com
 • prisvärd massage under arbetstid
 • tillgång till vårt gym i lokalen
Intresserad?

Då vill vi att du skickar in din ansökan (CV samt personligt brev) här via annonsen, vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar vi mail. Vi gör löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan. Sista ansökningsdatum är 3 juli 2021. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Mathilda Bodin på mailadressen Mathilda.bodin@hsng.com

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi personlighetstester i ett tidigt skede. Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen. Vi jobbar även med arbetsprover och referenstagning.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av HSNG AB
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer om bolaget
For the stronger, healthier, happier version of you! Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsoskott på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom helägda Fitness Market Nordic. Vi brinner för våra kunder, vi utmanar & förbättrar och vi agerar alltid som föredömen. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care.