Erfaren truckförare

Erfaren truckförare

Job description:

Är du en fena på att köra truck och dessutom gillar fysiskt arbete? Då vill vi att du söker tjänsten som truckförare på nordens ledande e-handelsbolag inom kosttillskott och nutrition!

Vår logistikavdelning
Logistik är en av de viktigaste funktionerna inom ett framgångsrikt e-handelsbolag. Kundernas krav på att produkter ska finnas i lager samt snabba och precisa leveranser ökar hela tiden vilket gör att förbättringsarbetet aldrig tar slut. Logistikavdelning är knutpunkten för leverantörer, inköpare, operations och lager. Vi arbetar med att förbättra rutiner för både lagerhantering och transport, optimera flöden och helt enkelt lösa alla akuta problem som kan uppstå vad gäller produkternas färd från leverantör till kund.

Den största delen av våra logistiker jobbar med effektiv varuhantering och orderplock. Här finns ett stort gäng kvicka och noggranna lagspelare, vars uppgift är att se till att våra produkter blir försäljningsbara på siten samt att våra kunder får sina varor levererade i tid. För att jobba med logistik bör du vara flexibel till ditt sätt. Du bör även ha en känsla för kvalité, effektivitet och noggrannhet.

Jobbet

Som truckförare på vårt lager är du en viktig del av vår logistikverksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ta emot leveranser, räkna av och inleverera artiklar samt påfyllnad av produkter i stallage. Arbetet utförs med plocktruck och skjutstativtruck. Det är viktigt att du är en dedikerad lagspelare men samtidigt trivs med att arbeta självständigt. Genom alla våra individuella insatser når vi gemensamt avdelningens mål.

Profile description:

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten har du erfarenhet av att köra skjutstativtruck och känner dig trygg med detta. Vi tror att du är noggrann och strukturerad och trivs med att arbeta i ett högt tempo där det händer mycket. För att lyckas hos HSNG är du ambitiös, positiv och målinriktad. Du är en positiv lagspelare som har lätt för att arbeta i team och förstår vikten av att alltid leverera hög kvalité. Du har god fysik då arbetet är fysiskt krävande och tunga lyft förekommer. För att lyckas i rollen vet vi att det handlar mer om inställning än om erfarenhet och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav & merit
  • Tillgänglig för arbete vecka 29-32
  • Erfarenhet av skjutstativtruck
  • Truckbehörighet A+B
  • Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat.
We offer:

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en allmän visstidsanställning 0-40 h/vecka med inledningsvis en anställningsperiod om 4 månader, men med mycket goda möjligheter till förlängning förutsatt att du trivs med oss och vi med dig. Tjänsten är placerad på HSNG:s lager i Trollhättan. Du är välkommen att börja omgående eller enligt ö.k.
Arbetstiderna är i första hand dagtid måndag - fredag. Helgjobb kan förekomma.
Lön enligt kollektivavtal.

Du kommer till en modern arbetsplats med en informell kultur, korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare. Här blir du en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer bland annat få ta del av ett generöst friskvårdsbidrag, personalrabatter och möjlighet till prisvärd massage på arbetstid.

Intresserad?

Då vill vi att du skickar in din ansökan (CV samt personligt brev) redan idag! Vi gör löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan. Sista ansökningsdatum är 18 april 2021. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Team Manager Emelie Lundve emelie.lundve@gymgrossisten.com.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av HSNG AB
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer om bolaget
Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsoskott på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom helägda Fitness Market Nordic. Vi brinner för våra kunder, vi utmanar & förbättrar och vi agerar alltid som föredömen. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. Sedan 2007 är HSNG en del av koncernen Qliro Group, som även består av ledande e-handelsaktörer som Nelly.com, CDON.com samt betal- och konsumentfinansieringslösningen Qliro.

Är du målmedveten, driftig & nyfiken? Välkommen att hänga med på vår resa mot ett hälsosamt liv!