Lärlingar till H.A Bygg

Lärlingar till H.A Bygg

Är du kanske i början av din karriär som armerare/betongarbetare eller går du ut gymnasiet till sommaren? Är sugen på ett jobb som armerare på ett företag där anställda stannar länge? I sådana fall ska du läsa vidare.

Dina arbetsuppgifter

Som armerare hos vår kund H.A Bygg kommer du få deltaga i stora anläggningsprojekt. Dina arbetsuppgifter består främst av att binda järn i olika typer av betongkonstruktioner, samt av gjutningsarbete av golv och vägg.
Du jobbar alltid i team av 5 - 30 personer och som lärling har du sällskap av en senior kollega vid varje bygge. Dina kollegor hjälper mer än gärna till vid frågor och funderingar.
Jobbet innebär en del resor på upp till ungefär en timme då H.A Bygg är verksamma även utanför Göteborg.

Din profil

För att trivas i rollen ser vi att du är en social, driven och självgående person.

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning - Bygg/anläggning med inriktning mot betong eller annan relevant inriktning (lärlingstimmar behöver ej vara gjorda)
  • Svenska i tal
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av yrket
  • Körkort B
  • Egen bil
Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum, skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Åsa Stendal
Telefon 0722-49 96 53
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

H.A Bygg grundades under 1980-talet och har sedan år 2008 sitt huvudkontor i Gårda i Göteborg.
Inriktningen har historiskt sett varit platsgjuten betong, vilket återfinns i referensobjekt såväl som i utmärkelser.
Kunnande och erfarenhet innehas även vad gäller storskalig byggproduktion och har även detta varit en stor del av verksamheten i såväl projektutveckling Egen regi som generalentreprenad med kommunala beställare. Personalomsättningen är låg, vilket borgar för att medarbetarna kan rutinerna väl. Något som avspeglar levererad kvalitet.
Koncernen sysselsätter idag ca 120 anställda och omsätter ca 250 miljoner kronor.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.