Webbutvecklare ASP.NET till GKN Aerospace

Webbutvecklare ASP.NET till GKN Aerospace

Vi söker nu en Software Developer till GKN Aerospace i Trollhättan. Vill du var med och utveckla ASP.NET plattform som tar GKN in i framtiden? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer sitta i ett tvåmanna team där ni tillsammans driver ett kontinuerligt utvecklings- och förbättringsarbete av GKN:s Interna plattform. Den befintliga webbaserade mjukvaran är skriven i ASP.NET som är GUI dynamisk och anpassar sig efter display. Denna plattform används av alla på siten i Trollhättan och du kommer att vara med och skapa samt ta beslut om plattformens visuella utveckling. GKN förespråkar ett agilt arbetsförfarande med korta iterativa cykler.

Du kommer ha ett nära samarbete med systemutvecklare. Det finns mycket utvecklingspotential för plattformen med kraftig tillväxt och efterfrågan hos fler användare både inom bolaget men även hos GKN:s kunder. Således blir du en nyckelperson för plattformens framtida utveckling.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
 • Bearbetning av stor mängd data
 • Webbutveckling och underhåll av plattformen och dess funktioner
 • Introducering av ny teknik, metoder och processer
 • Kontakt med många olika avdelningar på GKN
 • Utbilda kollegor i plattformen
Din profil

Vi ser gärna att du:
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom data, mjukvaruutveckling eller liknande
 • Du behärskar kodspråken ASP.net .Net och C#
 • Kan bearbeta, strukturera och visualisera stora datamängder
 • Är bekant med SQL databaser
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
 • Gillar att jobba i ett tight team för att utveckla plattformen gemensamt
 • En god socialförmåga förmåga
Ansökningsförfarande

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos Skill och arbetar som konsult hos GKN Aerospace. Det finns möjlighet att arbeta en hel del på distans i denna roll. Uppdraget kommer pågå under ca 1 år med möjlighet till förlängning och/eller övergång till GKN. Som konsult hos Skill erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Urval sker löpande och tillsättning kommer ske så snart som möjligt. Ansök redan idag!

För frågor kontakta Emil Sundberg på Emil.Sundberg@skill.se, 079-006 82 29 eller Sofia.Philipsson@skill.se, 072-401 72 46

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Kontaktperson Emil Sundberg
Email Mejla Emil Sundberg
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GKN Aerospace Sweden ingår i GKN Aerospace, som tillverkar motorkomponenter, flygplansstrukturer, kabinfönster, kablage och mycket mer till många av världens flygplan. Företagen i Aerospace-divisionen som arbetar med delar till flygmotorer bildar tillsammans Engines och vid vår anläggning i Trollhättan utvecklar och tillverkar vi avancerade delar till motorer för flygplan och rymdraketer. Vi arbetar även med motorunderhåll.

Vi har produktionsanläggningar i Trollhättan, Kongsberg (Norge), Mexiko och USA. Vi har också ett ingenjörskontor i Bangalore, Indien och kontor i Stockholm (Public Affairs) och i Göteborg. Huvudkontoret för Engines ligger i Trollhättan.