Configuration Engineer

Configuration Engineer

Vi söker nu en Configuration Engineer till GKN Aerospace i Trollhättan.

Dina arbetsuppgifter

Som Configurations Enigneer (CE) är ditt huvudsakliga ansvarsområde att kunna ge fullständig synlighet för produktens nuvarande konfiguration och status, inklusive dess konfigurationshistorik. Produkterna innehåller både mjukvara och hårdvara och det är du som (CE) som säkerhetsställer att produktdokumentationen hålls uppdaterad under produktens livscykel. Du planerar aktiviteter så att de tekniska resultaten kan uppnås och samordnar med ett tvärfunktionellt team. Du kommer även att arbeta tillsammans med tre andra erfarna CE och har även en tät kommunikation med konstruktörer, tekniker samt produktplanerare.

Din profil

Din profil
Vi tror att du har en bakgrund inom Configuration Control, Change Management, Bom Engineer . För att lyckas i rollen behöver du ha ett tekniskt intresse, vara strukturerad och noggrann samt är van att arbeta utifrån en tydlig kravställning. Vidare är du prestigelös och har en god förmåga att ta egna initiativ. Du kan uttrycka dig väl både skriftligt och muntligt i såväl svenska som engelska. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av SAP och Teamcenter.

Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar GKN Aerospace med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med goda möjligheter till fortsatt anställning på GKN.

Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Emil Sundberg via mail emil.sundberg@skill.se.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GKN Aerospace Sweden ingår i GKN Aerospace, som tillverkar motorkomponenter, flygplansstrukturer, kabinfönster, kablage och mycket mer till många av världens flygplan. Företagen i Aerospace-divisionen som arbetar med delar till flygmotorer bildar tillsammans Engines och vid vår anläggning i Trollhättan utvecklar och tillverkar vi avancerade delar till motorer för flygplan och rymdraketer. Vi arbetar även med motorunderhåll.
Vi har produktionsanläggningar i Trollhättan, Kongsberg (Norge), Mexiko och USA. Vi har också ett ingenjörskontor i Bangalore, Indien och kontor i Stockholm (Public Affairs) och i Göteborg. Huvudkontoret för Engines ligger i Trollhättan.