Verktygskonstruktör till GKN Aerospace

Verktygskonstruktör till GKN Aerospace

GKN söker just nu en verktygskonstruktör! Har du relevant utbildning, erfarenhet från produktion samt är en kommunikativ och serviceinriktad person? Då kan den här rollen vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Rollen som verktygskonstruktör innebär främst konstruktion av fixturer, lyftverktyg, mätverktyg, maskiner, provriggsstrukturer och liknande som vi modellerar och gör ritningar på. I din roll kommer du hjälpa våra produktionstekniker med ändringar, utveckling samt konstruktion av fixturer m.m. Du kommer dessutom att delta i olika typer av projektuppdrag för att bidra med kunskap och erfarenheter så att vi får en så bra produktionsförutsättningar som möjligt.

Utmaningen för rollen ligger i att konstruera verktyg som tillgodoser alla behov såsom användarvänlighet, funktionalitet, robusthet, kostnad, hållfasthet, kemisk påverkan, tillverkningsvänlighet, uppfylla kravbild för CE-märkning m.m.

I rollen kommer du även att ha en nära kontakt och ett samarbete med kunder och användare där krävs ett serviceinriktat tankesätt.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning som högskoleingenjör eller yrkesutbildning med produktionserfarenhet. Vi ser att du som söker är en nyfiken, ansvarstagande och engagerad person. För att trivas i rollen ser vi även att du är kommunikativ, serviceinriktad samt har en öppen och positiv inställning som bidrar till att bibehålla gruppens trivsel.

Vidare ser vi även att du är:
  • En problemlösare
  • Driftig, kvalitetsmedveten, strukturerad och praktisk.
  • En person som inte har något emot att gå ut i verkstaden och prestigelöst ta till sig erfarenheter från användare, beställare och tillverkare.
  • En teamplayer som sätter laget före jaget
Det är meriterande om du har:
  • Goda ritningskunskaper och konstruktionserfarenhet
  • Erfarenhet av 3-D CAD, gärna NX
  • Verkstadserfarenhet såsom skärande bearbetning, svetsning, automatisering och produktionsteknik.
Vi ser även att du kan flytande engelska i tal och skrift då du i din roll kommer att jobba mot bl.a. Norge och USA i vissa uppdrag.

Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar GKN Aerospace med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av oss på Skill med goda möjligheter till fortsatt anställning på GKN.

Om du känner att detta är en roll för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Hilda Rehn hilda.rehn@skill.se

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GKN Aerospace Sweden ingår i GKN Aerospace, som tillverkar motorkomponenter, flygplansstrukturer, kabinfönster, kablage och mycket mer till många av världens flygplan. Företagen i Aerospace-divisionen som arbetar med delar till flygmotorer bildar tillsammans Engines och vid vår anläggning i Trollhättan utvecklar och tillverkar vi avancerade delar till motorer för flygplan och rymdraketer. Vi arbetar även med motorunderhåll.

Vi har produktionsanläggningar i Trollhättan, Kongsberg (Norge), Mexiko och USA. Vi har också ett ingenjörskontor i Bangalore, Indien och kontor i Stockholm (Public Affairs) och i Göteborg. Huvudkontoret för Engines ligger i Trollhättan.