Rekryterare med fokus på search till GKN

Rekryterare med fokus på search till GKN

Vill du vara med och fortsätta utveckla rekryteringsprocessen genom framförallt search i en internationell organisation? Har du tidigare erfarenhet av search och rekrytering och drivs av att attrahera och identifiera rätt kandidater för att tillgodose företagets kompetensbehov? Då har vi uppdraget för dig - Sök tjänsten till GKN Aerospace redan idag!

Dina arbetsuppgifter

GKN Aerospace söker en driven rekryteringsspecialist inom search till deras HR-avdelning. Som rekryteringsspecialist kommer du att ha ett helhetsansvar för att starta upp och driva hela search arbetet i mål. Du kommer att stötta rekryterande chef i att ta fram en passande kravprofil vad gäller erfarenheter och kompetenser för tjänster som ska tillsättas och följa hela processens gång. I rollen som rekryteringsspecialist kommer du bland annat:
 • Searcha och identifiera kandidater, skicka in-mails, ringa, boka möte
 • Stötta rekryterande chefer i rekryteringsprocessen
 • Behandla urval och hålla i intervjuer
 • Arbeta proaktivt mot kandidatmarknaden och skapa nätverk
 • Bidra till att utveckla GKNs rekryteringsprocess, arbetssätt och kandidatupplevelse.
Din profil

I denna roll har du kontakt med många olika personer i organisationen och det är viktigt att du öppen, lyhörd och flexibel som person.
 • Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet av search, gärna inom industri och IT
 • Erfarenhet av att använda LinkedIn och andra digitala verktyg för sourcing och Employer Branding
 • God kommunikationsförmåga, tal och skrift
 • Uthållighet, både internt och med kandidater
Det ses som meriterande om du:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis beteende- eller personalvetenskap
 • Har tidigare jobbat med thomas international test
Ansökningsförfarande

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos Skill och arbetar som konsult hos GKN Aerospace. Det finns möjlighet att arbeta en hel del på distans i denna roll. Uppdraget kommer pågå under ca 1 år med möjlighet till förlängning och/eller övergång till GKN. Som konsult hos Skill erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Urval sker löpande och tillsättning kommer ske så snart som möjligt. Ansök redan idag!
Vid frågor kontakta Sofia.Philipsson@skill.se, 072-401 72 41

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Kontaktperson Sofia Philipsson
Telefon 072 401 72 41
Område Trollhättan
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GKN Aerospace Sweden ingår i GKN Aerospace, som tillverkar motorkomponenter, flygplansstrukturer, kabinfönster, kablage och mycket mer till många av världens flygplan. Företagen i Aerospace-divisionen som arbetar med delar till flygmotorer bildar tillsammans Engines och vid vår anläggning i Trollhättan utvecklar och tillverkar vi avancerade delar till motorer för flygplan och rymdraketer. Vi arbetar även med motorunderhåll.

Vi har produktionsanläggningar i Trollhättan, Kongsberg (Norge), Mexiko och USA. Vi har också ett ingenjörskontor i Bangalore, Indien och kontor i Stockholm (Public Affairs) och i Göteborg. Huvudkontoret för Engines ligger i Trollhättan.