CMM programmerare till GKN

CMM programmerare till GKN

Dina arbetsuppgifter

Som Programmerare CAM-CMM/GOM arbetar du inom ett team där du främst är ansvarig för att skapa eller ändra program till våra mätmaskiner. I arbetet ingår även att lösa störningar i pågående produktion, företrädelsevis frågeställningar avseende produktionsteknik, mätteknik, eller ritningstolkning. För att ligga i framkant är det viktigt att även bevaka marknaden avseende nya möjligheter samt att utveckla och ta fram nya mätmetoder.

Tillsammans med övriga Metodtekniker/Programmerare CMM, CMM-operatörer och produktionsteknisk personal så kommer du ha en stor inverkan på GKN och vår framtida konkurrensförmåga.

Din profil
  • Erfarenhet och kunskap inom mätteknik, ritningstolkning och GD&T
  • Minst ett års erfarenhet ifrån kontroll eller flerårig erfarenhet ifrån annat verkstadsarbete
  • CAD - kunskaper i NX är meriterande
  • Erfarenhet av CMM-programmering är meriterande, liksom erfarenhet av programvaran Calypso.
  • Produktionsteknisk utbildning på högskolenivå är meriterande
  • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar GKN Aerospace med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med goda möjligheter till fortsatt anställning på GKN.

Urval sker löpande så vänta inte med att söka! Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Zizala via mail johan.zizala@skill.se.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Johan Zizala
Email Mejla Johan Zizala
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 23 okt 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GKN Aerospace tillverkar motorkomponenter, flygplansstrukturer, kabinfönster, kablage och mycket mer till många av världens flygplan. Företagen i Aerospace-divisionen som arbetar med delar till flygmotorer bildar tillsammans Engines och vid vår anläggning i Trollhättan utvecklar och tillverkar vi avancerade delar till motorer för flygplan och rymdraketer. Vi arbetar även med motorunderhåll.

Vi har produktionsanläggningar i Trollhättan, Kongsberg (Norge), Mexiko och USA. Vi har också ett ingenjörskontor i Bangalore, Indien och kontor i Stockholm (Public Affairs) och i Göteborg. Huvudkontoret för Engines ligger i Trollhättan.

Avdelningen består av Product Manufacturing Engineers och Method Engineers inom olika metoder som i huvudsak arbetar med att industrialisera nya produkter på GKN. Varav en grupp CAM-CMM/GOM Engineers (taktila och optiska mätmaskiner). Vi servar idag främst Trollhättan med CMM beredningar men även andra GKN företag globalt. I vårt uppdrag ingår också att effektivisera beredningsprocessen för CMM/GOM. Våra uppdrag får vi framförallt från Operations och designprojekt.