Ingenjör inom Ground Support Equipment (GSE) till GKN Aerospace

Ingenjör inom Ground Support Equipment (GSE) till GKN Aerospace

Vi söker nu en ingenjör inom Ground Support Equipment till avdelningen Engine Systems på GKN. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en ingenjör som ska arbeta med att säkra befintlig samt utveckla ny markstödsutrustning (GSE) för RM12-motorn. I rollen ingår följande:
  • Direkt samordning med tillverknings-, drift- och produktutvecklingspersonal och säkerställa att GSE möter befintlig kravbild
  • Skapa och presentera teknisk dokumentation som tydligt förmedlar designavsikt och efterlevnad av standarder, krav och specifikationer för utveckling av GSE
  • Ta ansvar för att organisera och se till att all dokumentation gällande GSE är tillgänglig och uppdaterad
  • Tillhandahålla teknisk support kopplat till GSE inom underhåll, upphandling och tillverkning
  • Kontinuerligt utveckla och förbättra processer och rutiner avseende GSE
Din profil

Vi tror att du är utbildad Högskole- eller Civilingenjör inom maskinteknik eller liknande område, alternativt att du har förvärvat likvärdig kompetens genom arbetserfarenhet. Vidare tror vi att du har erfarenhet från arbete med produktutveckling och/eller produktsupport, gärna inom flyg eller rymdindustrin (dock inget krav).

Som person är du resultatorienterad och van att arbeta utifrån tydliga deadlines samtidigt som du trivs i en samverkande miljö där du ständigt får möjlighet att tillämpa din tekniska expertis i nära utbyte med kollegor och andra verksamhetsfunktioner. Du har också både förmåga och vilja att ta ett stort individuellt ansvar för att leda och driva ditt arbete framåt. Givetvis är du en lagspelare med god kommunikationsförmåga och positiv inställning samt behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift.

Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar GKN Aerospace med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av oss på Skill med möjlighet till fortsatt anställning på GKN.

Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Zizala via mail johan.zizala@skill.se.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 19 dec 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GKN Aerospace Sweden ingår i GKN Aerospace, som tillverkar motorkomponenter, flygplansstrukturer, kabinfönster, kablage och mycket mer till många av världens flygplan. Företagen i Aerospace-divisionen som arbetar med delar till flygmotorer bildar tillsammans Engines och vid vår anläggning i Trollhättan utvecklar och tillverkar vi avancerade delar till motorer för flygplan och rymdraketer. Vi arbetar även med motorunderhåll.

Engineering är en global produktutvecklingsorganisation och ingår i Engineering & Technology Functions inom segmentet Business Line Engines. Vi verkar från tre platser; Hartford (USA), Bangalore (Indien) och i Trollhättan där vi har huvuddelen av vår verksamhet.

Engineering supporterar alla våra olika marknadsområden under hela produktens livscykel. Produkter inom vårt ansvar sträcker sig från kompletta motorsystem såsom RM12-motorn för Jas Gripen, stationära gasturbiner, raketmunstycken och turbiner för Ariane Space Launchers samt komponenter för våra kommersiella kunder.