ILS Engineer

ILS Engineer

Lockas du av att arbeta i en internationell miljö, har en teknisk bakgrund och vill arbeta med tekniska ritningar och manualer? Då har vi uppdraget för dig! Sök tjänsten till GKN- redan idag!

Om avdelningen:
Avdelning ILS och Reparationsutveckling är designad för teknisk produktsupport inom Engine System, med nära kopplingar till slutanvändarna. Avdelningen har ett produktstöd ansvar för RM12-motorn, de stationära gasturbinerna DR990, LM1600 och kommersiell reparation utveckling.

Vi utför fältservicesupport, marksupport, integrerat logistikstöd såsom reservdelar prognoser, reparationsutveckling, produktövervakning, tekniska publikationer samt analys och undersökningar av motorkomponenters hårdvara och funktion. Exempel på våra tjänster är beslut stöd och rekommendationer när det gäller hantering eller funktion hos motorn och komponenterna.

Dina arbetsuppgifter
 • Teknisk skrivning av instruktioner och manualer för RM12-motorn och civila komponenter
 • Teknisk skrivning av reparationsinstruktioner
 • Du kommer att arbeta i nära samarbete med olika avdelningar inom GKN
Din profil
 • Du är ingenjör med minst en kandidatexamen eller för tjänsten en relevant dokumenterad teknisk erfarenhet.
 • Industriell erfarenhet av tekniskt skrivande, produktutveckling och/eller produktsupport, gärna inom flygindustrin.
 • Du har fokus på resultat och kvalitetssäkring med kundens behov i åtanke.
 • God kommunikationsförmåga både internt och externt.
 • Du är bekväm med att ta individuellt ansvar samt att vara en del av ett team.
 • Vidare kan du kommunicera på både svenska och engelska, skriftligt såväl som muntligt.
Mediterande:
 • Kunskaper om S1000D
 • Teknisk förenklad engelska
Ansökningsförfarande

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos Skill och arbetar som konsult hos GKN Aerospace. Det finns möjlighet att arbeta cirka 50% på distans i denna roll. Uppdraget är på 1 år med möjlighet till förlängning och/eller övergång till GKN. Som konsult hos Skill erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Urval sker löpande och tillsättning kommer ske så snart som möjligt. Ansök redan idag!
Vid frågor kontakta hilda.rehn@skill.se

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GKN Aerospace Sweden ingår i GKN Aerospace, som tillverkar motorkomponenter, flygplansstrukturer, kabinfönster, kablage och mycket mer till många av världens flygplan. Företagen i Aerospace-divisionen som arbetar med delar till flygmotorer bildar tillsammans Engines och vid vår anläggning i Trollhättan utvecklar och tillverkar vi avancerade delar till motorer för flygplan och rymdraketer. Vi arbetar även med motorunderhåll.

Vi har produktionsanläggningar i Trollhättan, Kongsberg (Norge), Mexiko och USA. Vi har också ett ingenjörskontor i Bangalore, Indien och kontor i Stockholm (Public Affairs) och i Göteborg. Huvudkontoret för Engines ligger i Trollhättan.