Designingenjör till GKN Aerospace

Designingenjör till GKN Aerospace

GKN Aerospace söker just nu efter en designingenjör till avdelningen Design & Definition. Är du en person som älskar att designa och vill vara med och utveckla produkter för militära, rymd- och kommersiella motorapplikationer? Då ska du läsa vidare!

Dina arbetsuppgifter

Som designingenjör kommer du att delta i alla faser av produktutvecklingen där du tillsammans med ditt team, som består av 20 medarbetare, skapar designlösningar enligt GKN Aerospace standarder och tekniska produktkrav.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. att:
 • konstruera och uppdatera designdata i Siemens PLM och i program NX
 • lagra och underhålla designdata i programvara Teamcenter
 • utföra designstudier och designändringar
 • skapa geometrisk gränssnittsdokumentation
 • skapa och uppdatera ritningar
Tjänsten är placerad på GKN Aerospace i Trollhättan men du har möjlighet att arbeta delvis på distans eller på kontoret i Göteborg.

Din profil

Vi söker dig som har en passion för designteknik och för att lyckas i rollen bör du ha några års erfarenhet inom konstruktion och design. Vi förväntar oss att du har förmåga att dra slutsatser från resultat och presentera dessa för en mängd olika målgrupper på ett tydligt sätt. Det är också viktigt att kunna balansera designen mellan prestanda, kostnad, kvalitet och begränsningar.

Krav:
 • Högskole- eller civilingenjörsexamen i rymd-, maskinteknik eller motsvarande utbildning
 • Kunskap inom CAD/PLM-verktyg
 • Goda språkkunskaper i engelska (muntligt och skriftligt)
 • God förmåga att samarbeta med andra och skapa nätverk
Meriterande:
 • Kunskap inom Siemens TeamCenter, NX eller liknande mjukvaruprogram
 • Erfarenhet av produktstödsarbete, produktutveckling och tillverkning
Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar GKN Aerospace med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med möjlighet till fortsatt anställning på GKN. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför redan idag!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GKN Aerospace Sweden ingår i GKN Aerospace, som tillverkar motorkomponenter, flygplansstrukturer, kabinfönster, kablage och mycket mer till många av världens flygplan. Företagen i Aerospace-divisionen som arbetar med delar till flygmotorer bildar tillsammans Engines och vid vår anläggning i Trollhättan utvecklar och tillverkar vi avancerade delar till motorer för flygplan och rymdraketer. Vi arbetar även med motorunderhåll.

Vi har produktionsanläggningar i Trollhättan, Kongsberg (Norge), Mexiko och USA. Vi har också ett ingenjörskontor i Bangalore, Indien och kontor i Stockholm (Public Affairs) och i Göteborg. Huvudkontoret för Engines ligger i Trollhättan, och där arbetar ca 2000 personer.