Datatekniker - Mätsystem till GKN

Datatekniker - Mätsystem till GKN

Vill du jobba med Mätsystem och vara med och driva arbetat framåt för att utveckla testning av flygplansmotorer, då har du hittat rätt! Sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Datatekniker - Mätsystem på GKN Areospace kommer du ingå i ett team av 12 ingenjörer som har till uppgift att koordinera och driva allt arbete med förebyggande och avhjälpande underhåll och förbättringar av vår anläggning för apparat- och motorprov. Anläggningen består av 5 motorprovriggar, apparatverkstad med cirka 15 apparatprovriggar.

Den största delen av provningen består idag av motor RM12 till Gripen C/D. Vi arbetar även med introduktion av motor RM16 till Gripen E där provningsresursen kommer att byggas upp succesivt under några år.

Din profil

Hos oss jobbar du i ett litet team där du ansvarar för Mätsystem för vår provanläggning. Du kommer att delta i flera stora uppdrag i vilka vi ersätter gamla system, där både nykonstruktion och modifiering av befintliga system ingår. I tjänsten ingår även att långsiktigt underhålla och uppgradera mätsystemen för att möta framtida behov i apparat- och motorprovning.
 • Tjänsten omfattar områden nykonstruktion, projektering, förebyggande och avhjälpande
 • underhåll.
 • Självständigt eller i grupp planera, leda, styra och genomföra ny- och ombyggnadsprojekt
 • från förstudie till drift.
 • Ansvara för att dina uppdrag håller budget och tidsplan.
 • Du ansvarar också för att dokumentationen i dina pågående projekt håller hög kvalitet och följer standard.
 • Ansvara för kvalitet, miljö och arbetsmiljöarbeten i projekten.
 • Medverka i verksamhetsutveckling av företagets processer och rutiner.
 • Arbetet är rörligt med jobb både på kontoret och ute i anläggningen.
 • Kvalifikationer
 • Akademisk examen inom Data/elektronik är önskvärd, alternativt likvärdig kunskap uppnådd genom erfarenhet.
 • Erfarenhet och/eller intresse för teknik och datorer.
Som person tror vi att du är lyhörd och tar ägarskap för de uppgifter du ställs inför. Du är orädd, handlingskraftig och fokuserar på att finna lösningar. För att vara framgångsrik i denna roll bör du även vara en lagspelare som förstår vikten av flexibilitet, medan du arbetar på ett strukturerat sätt.

Ansökningsförfarande

Urval sker löpande och tillsättning kommer ske så snart som möjligt. Ansök redan idag!
Kontakta Sofia.Philipsson@skill.se för frågor och funderingar.

Detta är en konsultroll och på sikt ser GKN denna anställning som ett långsiktigt behov och det finns goda möjligheter till övergång som anställd hos GKN. Jag är på semester från 15 juli - 15 augusti. Jag svarar på din ansökan så snart jag är tillbaka.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GKN Aerospace Sweden ingår i GKN Aerospace, som tillverkar motorkomponenter, flygplansstrukturer, kabinfönster, kablage och mycket mer till många av världens flygplan. Företagen i Aerospace-divisionen som arbetar med delar till flygmotorer bildar tillsammans Engines och vid vår anläggning i Trollhättan utvecklar och tillverkar vi avancerade delar till motorer för flygplan och rymdraketer. Vi arbetar även med motorunderhåll.

Vi har produktionsanläggningar i Trollhättan, Kongsberg (Norge), Mexiko och USA. Vi har också ett ingenjörskontor i Bangalore, Indien och kontor i Stockholm (Public Affairs) och i Göteborg. Huvudkontoret för Engines ligger i Trollhättan.