Controller söks till GKN i Trollhättan

Controller söks till GKN i Trollhättan

Vill du vara en del i en global bransch med en expansiv tillväxt och världsledande teknologiutveckling?

Dina arbetsuppgifter

GKN står i startgroparna inför ett större projekteringsarbete inom anläggning och byggnation. Vi söker därför en noggrann och driven person för att ingå i projektteamet med rollen project controller.

Uppdraget är begränsat till 20% av en heltid (8 timmar/vecka) och ansvaret omfattar bland annat:
 • Uppföljning av kostnader mot projektbudget
 • Bygga löpande finansiella prognoser
 • Verifiera ankommande fakturor samt säkra att samtligt utfört arbete faktureras utan dröjsmål.
 • Godkänna/Frisläppa/verifiera kontering av fakturorna i SAP
 • Löpande stötta projektledaren i finansiella frågeställningar
 • Skapa underlag för ekonomisk avrapportering
Då projekteringsarbetet sker i samarbete med ett stort antal underleverantörer kommer rollen att vara central för projektets ekonomiska styrning.

Din profil
 • Akademisk ekonomiexamen ifrån minst högskolestudier alternativt likvärdig kunskap uppnådd genom erfarenhet.
 • Noggrann, driven med fokus på detaljer.
 • Vana av att arbeta i SAP.
 • Ansvarstagande; sätter värde på att göra ett bra jobb.
 • Erfarenhet från liknande arbete inom byggbranschen är starkt meriterande.
 • Svenska i tal och skrift
Projektets tänkta löptid är 15 november 2021 till 30 april 2022. Det finns chans till förläning beroende på hur nästa fas i projektet formas och initieras.

Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar GKN med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av oss på Skill med god möjlighet till fortsatt anställning på GKN. Tjänsten önskas tillsättas inom kort så vänta inte med din ansökan!
Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 12 dec 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GKN Aerospace Sweden ingår i GKN Aerospace, som tillverkar motorkomponenter, flygplansstrukturer, kabinfönster, kablage och mycket mer till många av världens flygplan. Företagen i Aerospace-divisionen som arbetar med delar till flygmotorer bildar tillsammans Engines och vid vår anläggning i Trollhättan utvecklar och tillverkar vi avancerade delar till motorer för flygplan och rymdraketer. Vi arbetar även med motorunderhåll.

Vi har produktionsanläggningar i Trollhättan, Kongsberg (Norge), Mexiko och USA. Vi har också ett ingenjörskontor i Bangalore, Indien och kontor i Stockholm (Public Affairs) och i Göteborg. Huvudkontoret för Engines ligger i Trollhättan.