Beräkningsingenjör / Solid mechanics engineer till GKN Aerospace

Beräkningsingenjör / Solid mechanics engineer till GKN Aerospace

Vi söker nu en beräkningsingenjör inom tillämpad mekanik till GKN Aerospace i Trollhättan. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som beräkningsingenjör kommer du att arbeta med tillämpad mekanik inom området Solid Structures and Structural Dynamics. Huvudfokus ligger på FE-simuleringar där vi använder både kommersiella och internt utvecklade verktyg.

Du får möjlighet att arbeta tillsammans med flera andra mycket skickliga och erfarna ingenjörer i projektteam som stöder våra produkter; främst inom kommersiella flygmotorer.

Din profil

Vi ser att du som söker är utbildad civilingenjör med inriktining tillämpad mekanik. Du har goda kunskaper i Finita Elementmetoden och har tidigare arbetat i exempelvis Ansys WorkBench/Classic och SimCenter.

Som person är du van att arbeta i team och trivs med att samarbeta med andra för att nå dina och verksamhetens mål. Du har goda kommunikativa färdigheter, ett supportande förhållningssätt samt behärskar engelska obehindrat i tal och skrift

Vidare har du ett genuint intresse för flyg- och rymdmotorer och kan kombinera praktiska och teoretiska kunskaper. Du har även förmågan att förstå både de praktiska tillämpningarna av hårdvaran som används och ett analytiskt tillvägagångssätt för design, failure modes och design intent.

Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar GKN Aerospace med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill med goda möjligheter till fortsatt anställning på GKN.

Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Zizala via mail johan.zizala@skill.se.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GKN Aerospace Sweden ingår i GKN Aerospace, som tillverkar motorkomponenter, flygplansstrukturer, kabinfönster, kablage och mycket mer till många av världens flygplan. Företagen i Aerospace-divisionen som arbetar med delar till flygmotorer bildar tillsammans Engines och vid vår anläggning i Trollhättan utvecklar och tillverkar vi avancerade delar till motorer för flygplan och rymdraketer. Vi arbetar även med motorunderhåll.

Vi har produktionsanläggningar i Trollhättan, Kongsberg (Norge), Mexiko och USA. Vi har också ett ingenjörskontor i Bangalore, Indien och kontor i Stockholm (Public Affairs) och i Göteborg. Huvudkontoret för Engines ligger i Trollhättan, och där arbetar ca 2000 personer.