Slipare till GKN Aerospace Sweden AB

Slipare till GKN Aerospace Sweden AB

Tjänstebeskrivning

Till vår kund GKN Aerospace Sweden AB söker vi nu en erfaren slip/NC-operatör som ska vara stationerad vid en av deras slipmaskiner.
I denna roll kommer du ansvara för att kvalitén är rätt på de produkter som levereras, Att produktionstakten uppehålls och levereras enligt löften, Att kunna komma med ideèr och bidraga till ständiga förbättringar och arbeta efter kundens säkerhetsföreskrifter.
Som person ska du ha en vilja att lära dig nya saker och vara delaktig att bygga ett vinnande lag som gör GKN bättre än sina konkurrenter, Att vara en lagspelare som är kommunikativ och välorganiserad.
Flexibilitet är en framgångsfaktor för kund så upplärning kommer även ske i mindre svarvar även om utgångspunkt kommer att vara slip.
Arbetstider kommer i huvudsak vara GKN-Skift (3-Skift) men till en början kommer denna tjänst vara ständig natt.

Kvalifikationer

Minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
Kvalite och kundfokus
Proaktiv, flexibel, lösningsorienterad och kunna jobba självständigt
Nogrannhet och yrkeskunnande inom slipning och skärande bearbetning.

Krav

B-Körkort
Tillgång till egen bil
Mer info
Kontaktperson Marianne Johansson
Telefon 0707-858412
Område Trollhättan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 23 sept 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.