Verktygskonstruktör till jobb i Trollhättan

Verktygskonstruktör till jobb i Trollhättan

Är du nyutbildad maskiningenjör och vill komma in i branschen på ett stort och spännande konsultbolag?

Har du intresse för både konstruktion och produktion och skulle beskriva dig själv som praktiskt lagd?

Vi söker nu en person till ett härligt team i Trollhättan som skall jobba som verktygskonstruktör!

Dina arbetsuppgifter

Som verktygskonstruktör kommer du att sitta som mellanhand mellan konstruktion till montering. Vår kund arbetar med spännande projekt mot bland annat flyg- och bilindustrin och levererar hela ledet från idé, konstruktion till produktionstadie.

För att klara jobbet bör du ha goda kunskaper av ett CAD-verktyg som Catia, då det är därifrån du avläser den information du skall arbeta med.

Du sitter inhouse hos vår kund tillsammans med ett härligt team som har lång erfarenhet inom yrket!

Ett jättebra första jobb för dig som är nyexaminerad maskiningenjör och vill ha en bra blandning av konstruktion och produktion.

Din profil

Vi letar efter dig som är nyexaminerad Maskiningenjör och som har ett intresse för tillverkningsindustrin, produktion och konstruktion. Du har kunskap av ett CAD-verktyg så som Catia, NX eller Creo.

Du tycker om att ta egna initiativ och att samarbeta med andra, såväl kollegor som kunder och är praktiskt lagd som person.

Krav för tjänsten:
  • Avslutad utbildning som maskiningenjör
  • Goda kunskaper av Catia, NX eller creo
  • Engelska i tal och skrift
Mediterande för tjänsten:
  • Svenska i tal och skrift
  • Kommit i kontakt med Delmia
Villkor

Start: Omgående
Ort: Trollhättan
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Amanda Rydin
Telefon 076 186 12 33
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom systemutveckling, systemintegration och systemsäkerhet. Det är ett högteknologiskt företag som har internationella karriärmöjligheter. Kunden är profilerad inom fyra olika områden - Telecom, försvar, medicin och automation. Vår kund är ett framstående bolag som jobbar med intressant teknik i dess yttersta framkant. På kontoret i Trollhättan kommer du sitta med mycket erfarna kollegor och det finns alltid någon du kan lära av!

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.