Utvecklare av styrsystem för ottomotorer sökes!

Om jobbet

Har du ett brinnande intresse för styr- och reglersystem? Vill du bli en del av ett etablerat företag där resor till spännande länder ingår? Vi har tjänsten för dig. Vi söker nu en utvecklare av styrsystem för ottomotorer till vår kund i Trollhättan. Missa inte chansen till denna spännande tjänst - skicka in din ansökan omgående då urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som junior styrsystemsutvecklare kommer du att arbeta med utveckling av mjukvara för styrsystem till fordon. Du kommer att arbeta med utveckling av mjukvara till direktinsprutande ottomotorer (även elbilar och hybrider) och kommer att använda datorbaserade nätverktyg för att se norm och avvikelser i motorn. Andra arbetsuppgifter är exempelvis att granska krav från kund, skriva provmetoder, utvärdera samt dokumentera. Tester av mjukvaran sker i olika provmiljöer på varmare och kallare breddgrader. Då kör man bilarna så att man ser att de håller standard. Arbetet sker i team tillsammans med kompetenta medarbetare i en agil arbetsmetod.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten som styrsystemsutvecklare krävs det att du:
  • Är civilingenjör inom maskinteknik, elektroteknik eller teknisk fysik
  • Har körkort B.
  • Kan kommunicera flytande på svenska och engelska.
  • Har goda kunskaper inom Matlab/Simulink.
  • Har ett brinnande intresse för fordon
Som person är du självgående, driven och tar gärna egna initiativ. Du är också kommunikativ och kvalitetsmedveten. Du gillar att arbeta i team, har en bra analytisk förmåga och ett stort intresse för bilar samt att se samband.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Trollhättan
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Jobbfakta
Kontakt

Ring Andrea Cardenbäck, 0763078167

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 aug

Om företaget

Vår kund är ett ungt expansivt bolag inom fordonsbranschen. De är idag cirka 80 anställda och ser nu behov av att rekrytera fler talanger för att möta deras kunders behov. Vår kund arbetar med egentillverkade produkter inom styrsystem och mjukvara.

Du har här chansen att bli en del av ett expansivt bolag. Tjänsten bjuder på utmaningar som leder till utveckling och också spännande resor. Du kommer som junior styrsystemsutvecklare att få vägledning och stöttning av erfarna och kompetenta medarbetare.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.