Servicetekniker Styr & Regler

Servicetekniker Styr & Regler

Är du en teknikintresserad person som vill arbeta med att skapa smarta och hållbara intstallationer som får byggnader att fungera samt människor att trivas? Då ska du söka denna tjänst idag.

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att arbeta med varierande uppgifter inom reparation, drift och underhåll.
Du kommer ansvara för att produkter och installationer uppfyller kundens krav. Skapa underlag för ÄTA, genomför egenkontroll och riskbedömning och även merförsäljning tillkommer.
Viktigt att du kan upprätthålla goda kundrelationer och samarbetar med andra yrkesgrupper, interna och externa.

Din profil

Du som söker har en förmåga och ett intresse för att samarbeta med andra människor och du har också lätt för att anpassa dig till andras åsikter. Du är en nyfiken person är trygg med att våga ta egna beslut samtidigt som du alltid strävar efter att utveckla din kompetens dig är det självklart att kunden är i fokus och du anstränger dig alltid för att leverera bästa tänkbara lösningar.

Skallkrav:
  • Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift
  • Ritningsläsning
  • Körkort B
  • Minst 1-2 års erfarenhet som servicetekniker inom ventilation.
  • Erfarenhet inom plåtslageri
  • Heta arbeten
  • Fallskydd
  • Liftkort
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:00- 16:00
Ort: Trollhättan
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en ledande aktör inom industriservice. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Företaget är verksamma på flertalet orter i Sverige, Norge och Finland. De erbjuder industrier lösningar i hela kedjan från analys, projektering, underhåll och reparationer. De omsätter runt 8,2 miljarder kr och ca 5700 engagerade medarbetare runt om 100 orter.

Vår kund erbjuder dig förutom intressanta arbetsuppgifter:
  • Självständigt arbete med möjlighet att utvecklas i företaget genom till exempel vidareutbildningar inom området
  • Härlig gemenskap
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.