Servicetekniker/ Injusterare

Servicetekniker/ Injusterare

Vill du arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar? Är du även teknik intresserad person som vill arbeta med att skapa smarta och hållbara intstallationer? Då ska du söka denna tjänst idag.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker/injusterare tillhör du företagets serviceavdelning och får arbeta både självständigt men även tillsammans med övriga kollegor. Du kommer i huvudsak arbeta med injustering av luft.

Du arbetar även med:
Reparationer
Underhåll
Utföra tekniska serviceuppdrag.
Som injusterare driftsätter du deras aggregat och jobbar på allt från stora sjukhus till skolor och kontorslokaler.

Din profil

Du som söker har en förmåga och ett intresse för att samarbeta med andra människor och du har också lätt för att anpassa dig till andras åsikter. Du är en nyfiken person är trygg med att våga ta egna beslut samtidigt som du alltid strävar efter att utveckla din kompetens dig är det självklart att kunden är i fokus och du anstränger dig alltid för att leverera bästa tänkbara lösningar.

Skallkrav:
  • Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift
  • Rintningsläsning
  • Körkort B
  • Heta arbeten
  • Fallskydd
  • Liftkort
Teknisk utbildning ex. VVS och fastighetsprogrammet eller annan relevant yrkesinriktad utbildning. Kunskap och utbildning inom injustering av ventilations anläggningar.
Erfarenhet av att arbetat som servicetekniker/insjusterare, minst 1-2 år.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:00- 16:00
Ort: Trollhättan
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en ledande aktör inom industriservice. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Företaget är verksamma på flertalet orter i Sverige, Norge och Finland. De erbjuder industrier lösningar i hela kedjan från analys, projektering, underhåll och reparationer. De omsätter runt 8,2 miljarder kr och ca 5700 engagerade medarbetare runt om 100 orter.

Vår kunds arbetete karaktäriseras av stora ambitioner, de vill alltid leverera över förväntan, tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Viktigt för vår kund att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget.

Vår kund erbjuder dig förutom intressanta arbetsuppgifter:
  • Självständigt arbete med möjlighet att utvecklas i företaget genom till exempel vidareutbildningar inom området
  • Härlig gemenskap
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.