Robottekniker sökes till Trollhättan!

Robottekniker sökes till Trollhättan!

Är du intresserad av robotteknik och skulle vilja arbeta på en helt nystartad fabrik med goda utvecklingsmöjligheter? Sök då tjänsten som Robottekniker!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Robottekniker kommer du att stötta fabrikens olika produktionssystem samt utveckla och konfigurera systemen för bästa funktion för framtida behov. Du kommer ansvara för support och felsök för alla ärenden kopplade till robotteknik. Du får möjlighet att arbeta med robotteknik med Yaskawarobot, programmering, felsökning samt implementation av ny utrustning och nya robotprojekt. Du ska se möjliga lösningar på problem och situationer som uppstår samt säkerställa att riktlinjer och säkerhetsåtgärder följs.

Du ska:
  • Felsöka och programmera våra robotar i tillverkningsprocessen.
  • Medverka vid implementation av nya robotprojekt och ny utrustning.
  • Supporta vid underhåll av robotar och utföra tester av robotar.
  • Hitta nya lösningar på problem.
  • Säkerställa att riktlinjer och säkerhetsåtgärder följs.
  • Rapportera kvalitetsproblem på ett strukturerat sätt.
Din profil

Vi söker dig som har kunskap om och/eller erfarenhet av industrirobotar.
Du ska ha intresse för teknik och IT inom automationsområdet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av programmering & felsök av Yaskawarobot.
Önskvärt är att du har någon form av utbildning inom robotteknik samt har ett allmänt teknikintresse och ser lösningar istället för problem.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Du är lösningsorienterad. EN DOER! Har förmågan att effektivt hantera och driva olika projekt inom olika tidsramar samtidigt. I ditt arbete är du analytisk, proaktiv och en tydlig beslutsfattare. Du har förmåga att kommunicera på ett lättsamt och prestigelöst sätt för att få med dig dina kollegor. Vi tror även att du är strukturerad och noggrann och gillar att arbeta mot mål på ett effektivt sätt.

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Trollhättan
Arbetstider: Skift
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett svenskt Bränsletankssystemsföretag, sprunget ur Saab Automobiles och tidigare GM Europas Bränslesystems Design och Utvecklingsavdelning. Företaget har flyttat sin fabrik till Trollhättan från Bengtsfors, där de har möjlighet att skapa en ny och större produktionslina med ännu högre kapacitet än tidigare. Deras produkt är egenutvecklad och de säljs nu på global nivå och deras främsta kunder befinner sig inom Automotive-branscher världen över.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.