Produktionstekniker till välkänt konsultföretag i Trollhättan sökes!

Produktionstekniker till välkänt konsultföretag i Trollhättan sökes!

Har du en utbildning med produktionsteknik som inriktning och ett stort intresse för produktion? Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med erfarna kollegor och arbeta med high-tech produkter i en nyskapande miljö? Sök då tjänsten som produktionstekniker redan idag eller tipsa någon du tror skulle passa!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu för kunds räkning en produktionstekniker till Trollhättan som kommer att arbeta ute hos kund med varierade arbetsuppgifter inom produktion. Som produktionstekniker kommer du att arbeta med bland annat produktionsberedning, framtagning av operationslistor och tillverkningsunderlag. Du kommer också att hålla en tät dialog med både konstruktörer och underleverantörer för att se att dom uppfyller krav och att deras arbete stämmer överens med helheten. I din roll kommer fokus ligga på att förbereda tillverkningen av artiklarna, göra dem "producerbara". Detta innebär att du också kommer få genomföra tillverkningstekniska förbättringar och stötta produktionsprocessen. För den befintliga artikeln som ditt team arbetar med kommer du också att se till att de finns materiallistor och säkerställa att man bygger den i rätt ordning. Det är en artikel där det är viktigt med hög noggrannhet och kvalitetsuppföljning.

Sammanfattningsvis kan man säga att du som produktionstekniker kommer att arbeta med beredning, konstruktion och anpassning av produktionslinan.

Din profil

Vi tror att du som Produktionstekniker är noggrann och brinner för kvalitet och förbättring. För att trivas i din roll tror vi också att du är social, har en bra kommunikationsförmåga, är flexibel och trivs i en miljö där man ifrågasätter för att bli bättre.

Skallkrav
  • Kunskaper inom CAD (NX och Teamcenter) motsvarande högskolenivå
  • Högskoleingenjör med relevant utbildning, exempelvis maskiningenjör med produktionsteknisk inriktning
  • Kännedom om FMEA
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande
  • Erfarenhet av inköpsprocesser
  • Erfarenhet av produktion och produktkvalificering
  • Erfarenhet av produktion
  • Kunskaper inom SAP
Villkor

Omfattning: Heltid
Ort: Trollhättan
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Trollhättan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med ingenjörstjänster och produktinformation. Företaget har ca 3000 medarbetare globalt över världen. Dom arbetar med att kombinera teknik, användbarhet och design på nya sätt genom bland annat kreativa koncept, produktionssystem och digitala informationslösningar. Deras största fokus ligger alltid på slutanvändaren då det är användarupplevelsen som är det riktiga beviset på kvalitet.

Mer information ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.