Nu söker vi Jr konstruktör till vår kund i Trollhättan!

Nu söker vi Jr konstruktör till vår kund i Trollhättan!

Är du i början av karriären och söker ett spännande ingenjörsyrke inom konstruktion? Ta möjligheten och sök rollen som konstruktör redan idag!

Dina Arbetsuppgifter:

I rollen som konstruktör så innefattar dina arbetsuppgifter CAD-konstruktion och primärt arbetar du i Autodesk Inventor. Vidare ingår även sammanställning av dokumentation och rapporthantering i dina arbetsuppgifter, varpå du är bekväm med professionell skrift i såväl svenska som engelska.

Projekten vänder sig mot fordonsindustrin där du får arbeta med innovativ teknik tillsammans med kompetenta kollegor i projektgrupperna. Du har utgångspunkt i Trollhättan, men då flera av uppdragen verkar i Göteborg, så kommer pendling till Göteborg ett par dagar i veckan komma att vara aktuellt.

Detta är en möjlighet för dig som erhåller examen inom relevant område att komma in på ett välrenommerat konsultbolag och arbeta tekniknära hos attraktiva uppdragsgivare inom fordonsindustrin.

Om Bolaget:
Vår kund är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Tillsammans har de drygt 50 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. Att arbeta hos vår kund innebär stimulerande möjligheter att vara en aktiv del av ett ledande globalt företag med stort hållbarhetsfokus och stark förankring på den svenska marknaden.

Om Oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Din profil:
Skallkrav:
  • Eftergymnasial högskoleutbildning, ex: Maskiningenjör, Mekatronik eller likvärdigt
  • Svenska och Engelska
  • Körkort B
Meriterande:
  • Autodesk inventor
Vi ser att du är en driven och nyfiken person som vill lära ny teknik. Vidare värdesätter vi även flexibilitet hos dig som kandidat, då resor mellan Trollhättan och Göteborg är förekommande i tjänsten. Välkommen med din ansökan!

Villkor:

Start: Snarast
Omfattning: Heltid
Placering: Trollhättan/Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse


Kontaktperson(er)


Jesper Eriksson
076 – 036 12 32

jesper.e@framtiden.com

Publiceringsdatum
2021-04-23

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 21 juni 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.